in

Zware tijden voor Mr. Frank Visser: Zijn geliefde vrouw gaat enorm hard achteruit

Deze week wordt de biografie van Mr. Frank Visser uitgebracht, waarin veel te lezen is over zijn vrouw die lijdt aan de z!ekte van Alzheimer. De biografie draagt de titel “Van gewone jongen tot televisierechter: de weg van vallen en opstaan.”

In zijn biografie vertelt hij over zijn jeugd, zijn carrière en de aangrijpende z!ekte waaraan zijn vrouw lijdt. In 2019 werd bij haar de diagnose Alzheimer gesteld, en Mr. Visser beschrijft dit als een onwelkome indringer die nooit meer wilde vertrekken.

Het verhaal onthult de emotionele impact van deze z!ekte op het leven van de voormalige televisierechter. Hij geeft aan dat hij liever zelf de z!ekte had gehad dan zijn geliefde vrouw. Hij zegt: “Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze z!ekte was getroffen.”

Lees ook
Stiefmoeder had seks met broertjes (13 en 15 jaar), terwijl vader zijn zoons aanmoedigde

Helaas had het lot andere plannen, en zijn vrouw Margot is het slacht0ffer geworden. Mr. Visser staat haar echter zo goed mogelijk bij tijdens deze moeilijke periode.

Ze verblijft nu in een gespecialiseerd tehuis voor dementiezorg vanwege haar verslechterende gezondheidstoestand.

Het afscheid was hartverscheurend voor Mr. Visser, vooral omdat hij eerder zijn moeder aan dezelfde z!ekte heeft verloren.

Hij deelde: “Ook ben ik een paar nachten bij haar blijven slapen, samen in het nieuwe bed.”

Na meer dan veertig jaar huwelijk kon de hond mee naar het tehuis, maar het afscheid was verwarrend voor zijn vrouw, die niet begreep waarom: “Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën?”

Lees ook
Vader uit Vught doodt zijn dochtertje van 4 maanden

Ondanks de moeilijkheden ging het werk van Mr. Visser gewoon door, en hij beschouwde de opnames als een welkome afleiding. Hoewel het leven soms zwaar was, waren er ook momenten van vreugde en geluk.

Mr. Visser vindt het nog steeds erg moeilijk om over de z!ekte van zijn geliefde vrouw te praten, zoals hij aan weekblad Privé heeft laten weten.

Desondanks zullen kijkers hem voorlopig nog steeds op televisie zien.

Hij heeft geen afscheidsboek willen schrijven en blijft met plezier genieten van zijn uitzendingen, zelfs na het passeren van zijn zeventigste verjaardag.

Aan koolmonoxide overleden man gevonden door dochter

Pasgeboren baby sterft kort na de geboorte in de armen van de moeder door een kus