in

Zwangere vrouw toont buik aan orang-oetan. Kijk nu de hartverwarmende reactie van de primaat.

Toen Kieran Bettany en zijn vrouw de Colchester Zoo in Engeland bezochten, hadden ze geen idee dat ze iets spectaculairs zouden zien. Genieten van de dierenverblijven met zijn zeven maanden zwangere vrouw, verpoosden de twee even bij het verblijf van de orang-oetans. Wat er dan gebeurde, verraste hen compleet en wanneer je de video ziet, zal je meteen begrijpen waarom.

Hoewel dierentuindieren wel vaker contact maken met mensen, is dit wellicht iets dat je nog nooit ervaren hebt. Terwijl de zwangere vrouw het raam nadert, merkt ze meteen de interesse van een bepaalde orang-oetan. Ze tilt haar blouse een beetje op, zodat de aap haar babybuik een beetje beter kan bekijken. Nieuwsgierig en gefascineerd door de groeiende buik, drukt de orang-oetan haar handen tegen het glas.

Lees ook  Zwanger paard ligt neer om te bevallen … Dan zijn haar eigenaars geschokt om een onmogelijk mirakel te zien.

Wat er dan gebeurt, doet de omstaanders perplex staan. Eerst doet het prachtige wezen een poging om de buik vast te grijpen. Compleet betoverd door het tafereel voor haar, leunt ze voorover en doet iets wat de andere bezoekers tot tranen toe roert.

Bekijk het ongelofelijke moment hieronder en DEEL dit met iemand die er nog aan twijfelt dat dieren wel degelijk sterk ontwikkelde emoties hebben!

Lees ook  Bizarre vangst: Aan de vishaak hangt een monster uit een nachtmerrie.

79-jarige dame uit Den Bosch krijgt zak kots in gezicht geslingerd. Dan roepen de schoften: “Haha, in de roos!

Als Piet Paulusma het zegt is het waar: dít staat ons deze winter te wachten