in

Zwangere vrouw bedelt samen met haar kind voor geld. Maar wat er vervolgens gebeurd heeft voor ontzettend veel ophef gezorgd!

Een boze burger heeft onlangs een nieuwszender gecontacteerd vanwege de volgende video.

Je ziet hierin een zwangere vrouw langs de kant van de weg bedelen voor geld samen met haar jonge kind. Vervolgens zag deze oplettende voorbijganger haar lachend in een gloednieuwe Mercedes stappen. Melissa Smith besloot het op te nemen. Ze nam een aantal foto’s van de ‘bedelaar’, het kleine jongetje en de Mercedes. Ze zag deze vrouw iedere dag op hetzelfde punt staan, bedelend voor geld, waarna ze in de gloednieuwe Mercedes van haar vriend stapt.

Lees ook  De man ontmantelt zijn wagen, maar wat hij binnenin aantrof, is echt verschrikkelijk. Walgelijk!

Hoewel de vrouw technisch gezien geen wet heeft overtreden, heeft deze video voor ontzettend veel ophef gezorgd op het internet. Dat is de reden waarom wij dit bericht met jullie willen delen. Soms zijn dingen namelijk niet zoals ze lijken. De kans is namelijk ontzettend groot dat deze vrouw, samen met haar vriend in het complot zit. Een makkelijke manier om veel geld op te halen. Het ergste is nog dat het kind erbij betrokken wordt.

Lees ook  Zo ziet de knappe dochter van Patty Brard er tegenwoordig uit:

Wat vinden jullie van deze ‘oplichterij’? Laat het ons weten in de reacties, en deel deze video met al je vrienden en familie op Facebook!

Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord

Ze kocht dit huis in 1979, maar wat ze er in 2016 in verbergt, is onwezenlijk!