in

Zwangere moeder gelooft haar ogen niet wanneer ze de echografie ziet: “Houd je me voor de gek?”

Mensen die voor de eerste keer ouder worden zijn vaak zenuwachtig wanneer ze ontdekken dat ze zwanger zijn.

Ze lezen vaak verschillende magazines of boeken en hebben heel wat vrienden en familie en vrienden die hen van allerlei tips voorzien. Maar er is geen belangrijkere les dan het zelf te ervaren.

Een goeie dokter of vroedvrouw moedigt ouders aan om op hun instincten te vertrouwen en naar zichzelf te luisteren. Want bovendien is het hen die de “job” doen.

Toen Monica Price, die al eens moeder was, voor de derde keer zwanger werd, ging ze ervan uit dat het allemaal vanzelf zou gaan.

Maar ze was verkeerd.

Lees ook  Signalen waaruit blijkt dat je te veel suiker eet

Monica, een moeder van twee, en haar echtgenoot, wisten alle stappen en uitdagingen die gepaard gaan bij een bevalling.

Doordat ze al twee peuters had, waren ze min of meer ervaren ouders. Maar alles nam een andere wending toen Monica voor de derde keer zwanger werd.

Na 9 weken en 4 dagen bezocht het koppel de dokter voor een echografie.

Voor de echografie bekende Monica dat ze iets anders voelde dan bij andere de andere twee zwangerschappen. Ze was enthousiast over de echografie, omdat ze zich volledig anders voelde. Er was iets anders, deze keer.

Zenuwachtig en rillend van spanning
Toen Monica neerlag was het voor iedereen duidelijk dat de moeder van twee zenuwachtig was. Ze was aan het rillen en hield haar adem in, wachtend op het doktersonderzoek.

Lees ook  Zo kom je binnen 24 uur van je verkoudheid af

Monica had gelijk. De dokters bevestigden inderdaad dat deze echografie erg verschilde van de vorige twee. Het duurde even voor Monica om te beseffen waarom, en ze begon te huilen toen ze besefte dat haar instinct correct was.

Het bleek dat Monica niet 1, maar 2 baby’s in haar buik had!

Ook haar echtgenoot staarde wezenloos naar het schermpje, terwijl zijn vrouw snikte van de shock. Hij had al die tijd eveneens gevoeld dat er iets anders was…

Bekijk het ongelooflijke moment waarop deze ouders ontdekken dat ze een tweeling verwachten!

Vermist meisje (7) blijkt vermoord en in container gedumpt…

Niemand wilt het meisje met de zilveren ogen. Dan merkt een vrouw een detail in haar foto en beseft haar ware identiteit