in

Zwangere Dalmatiër met gigantische buik staat op het punt te bevallen, als de puppy´s eruit komen, beseft de eigenaar de fout van de dierenarts

Puppy´s zijn ongeveer de schattigste wezens ter aarde – en ik ken denk ik niemand die niet van puppy´s houdt. Lekker knuffelen met zo´n klein lief hondje is een van de gezelligste dingen die ik me kan bedenken.

Maar full-time voor een puppy zorgen is een heel ander verhaal.

Het hebben van een puppy kan ongeveer net zo veeleisend zijn als het hebben van een pasgeboren baby. Je moet er op letten, zeker stellen dat het goed gevoed en goed uitrust is.

Het lastigste deel is echter om de hond te trainen en zindelijk te maken. Je kunt er rustig vanuit gaan dat je een aantal ´ongelukjes´ tegen zal komen in huis, voordat dat doel bereikt is.

Ik kan met niet voorstellen hoe het moet zijn om op meerdere puppy´s tegelijk te letten, maar iets zegt me dat de eigenaar uit dit verhaal uit Australië een idee heeft.

Lees ook  Boer schrikt zich rot om pasgeboren monster..

Op 18 mei van dit jaar werd de Dalmatiër Miley voor het eerst moeder. Miley, en de vader van de puppy´s, Astor, waren duidelijk nieuwsgierig en enthousiast om hun puppy´s voor het eerst te zien.

De dierenarts die de echo uitvoerde zei dat Miley drie puppy´s in haar buik droeg.

Maar het baasje van Miley, Cecilia Langton-Bunkergot zou de verrassing van haar leven krijgen, toen er geen einde leek te komen aan het aantal puppy´s waarvan de hond beviel.

Miley beviel van 16 puppy´s in totaal! En toen iedereen dacht dat het allemaal achter de rug was, kwamen er 14 uur later nog twee baby Dalmatiërs achteraan!

Lees ook  De meisjes provoceren een aap – dan leren ze een les die ze niet snel zullen vergeten!

Dat bracht het totaal op 18 – een record in Australië, waar de geboorte plaats vond.

De gebeurtenis is al vergeleken met de beroemde Disney klassieker de ´101 Dalmatiërs’. Miley heeft er misschien geen 101 geworpen, maar 18 pups is nog steeds geen makkelijke opgave.

Van de achttien zijn er twaalf vrouwtje en zes een mannetje. Alle pups zijn gezond en inmiddels gevaccineerd en hebben een label gekregen.

Zonder twijfel hebben mama Miley en de eigenaar Cecilia de komende tijd hun handen vol!

Bekijk de 18 wondertjes in de video hieronder. Is dit niet het schattigste wat je ooit hebt gezien?

Deel dit verhaal alsjeblieft met als je dieren liefhebbende vrienden op Facebook, om een glimlach op hun gezicht te brengen!

Vrouw heeft medicijnen nodig om zwanger te worden, dan kijkt de dokter in haar buik en raakt ongerust

Meisje is de enige van haar familie die brand overleeft, nu gaat haar foto de wereld rond