in

Zwangere 13-jarige pleegt zelf moord nadat ze was ver kracht door ‘bende van zes mannen’

Een zwanger 13-jarig meisje heeft naar verluidt zelf moord gepleegd nadat ze gevangen werd gehouden en door zes mannen werd ver kracht.

De tiener, alleen geïdentificeerd door haar bijnaam, Pinkie, sprong naar verluidt uit een flatgebouw wat leidde tot haar dood net voor middernacht op vrijdag in Bangkok, Thailand.

Er werd ook beweerd dat ze een foto nam van haar benen die aan het dak bungelden en het naar een vriend stuurde met een bericht waarin stond: ‘Ik sta op het punt te gaan, ik hou van je.

De tiener, alleen geïdentificeerd door haar bijnaam, Pinkie, sprong naar verluidt uit een flatgebouw tot haar dood net voor middernacht op vrijdag in Bangkok, Thailand.

Er werd ook beweerd dat ze een foto van haar benen maakte die aan het dak bungelde en deze naar een vriend stuurde met de boodschap: ‘Ik sta op het punt te gaan, ik hou van je’

Lees ook  Deze 7 functies op je smartphone kent bijna niemand, ik vind ze super handig!

Volgens lokale media schreef het meisje ook een aantal berichten op Facebook zoals ‘Ik sta op het punt te gaan’ en ‘Als ik niet zwanger was, zou ik al lang zijn gegaan’.

Haar 45-jarige moeder meldde de aanval bij de politie en vertelde hen dat een bende van zes mannen haar dochter gevangen hield in een flat en haar ver krachtte op de nacht van 11 november.

Ze zei dat de ver krachting haar dochter in een diepe depressie bracht. De politie vertelde Coconuts Bangkok dat ze twee verdachten hadden geïdentificeerd en een van hen hadden gearresteerd nadat een overval op zijn huis een niet-geregistreerd vuurwapen had gevonden.

Lees ook  Prachtig: zo ziet de superknappe dochter van ‘Mr. Bean’ eruit, wat een plaatje!

Haar 45-jarige moeder meldde de aanval bij de politie en vertelde hen dat een bende van zes mannen haar dochter gevangen hield in een flat en haar ver krachtte op de nacht van 11 november

Krissana, van de Koninklijke Thaise Politie, zei: ‘Beide verdachten worden aangeklaagd wegens samenwerking om het meisje s*ksueel te mis bruiken.

‘Er waren twee meisjes, twee jongens in de nacht van het incident. Een van de meisjes, Pinkie, is dood. Er zijn opsporingen uitgegeven voor beide jongens. ‘

Er wordt beweerd dat Pinkie net voor haar zelf moord ruzie had gemaakt met haar moeder en dat ze achter de tiener aan was gelopen en haar probeerde te stoppen.

De vriendin van het meisje werd naar verluidt gered door de politie.

14 voorwerpen die in je achterste passen mocht je eens iets anders willen proberen

Ze vulde het kussen van haar hond met muntbladeren. Ik kan niet geloven dat ik hier niet eerder op gekomen ben!