in

Zwaar verwaarloosde moeder met twee kinderen jarenlang door vriend gevangen gehouden

Toen welzijnswerkers polshoogte namen wist de moeder met haar kinderen te ontsnappen

Een Amerikaanse moeder van 32 is samen met haar kinderen ruim twee jaar lang gevangen gehouden door haar vriend onder erbarmelijke omstandigheden. De vrouw wist te ontsnappen toen jeugdzorg langskwam om naar de kinderen te informeren, nadat een bezorgde omwonende de autoriteiten vertelde dat er al lange tijd niets van het gezin was vernomen.

Zwaar verwaarloosd
Welzijnswerkers gingen bij het huis langs om polshoogte te nemen en toen zij aanbelden wist de vrouw met haar kinderen door de deur te ontsnappen. De zwaar verwaarloosde vrouw werd direct naar het ziekenhuis gebracht, samen met haar zoons van 8 en 11 jaar oud. De jongens werden hierna door familieleden opgevangen. Volgens de politie zijn de twee kinderen nog nooit naar school geweest.

Lees ook  Mama in tranen naast het graf van jong zoontje. Dan landt er een "teken" van boven op haar.

Niet te bevatten
85-jarige buurtbewoonster Lorane James vertelde dat ze al twee jaar lang niemand meer in en uit het huis had zien komen: “Ik kan er niet over uit dat dit vlak onder mijn ogen heeft plaatsgevonden”, zo zei ze tegen een verslaggever. Harriet Moore, de moeder van de 43-jarige verdachte Kariem Muhammad Moore vertelde aan de Washington Post dat ze haar zoon al ruim vijf jaar niet meer had gezien. “Dit is niet te bevatten, hij is keurig opgevoed. Ik heb al mijn kinderen grootgebracht om iemand te worden in de wereld.” Moore is opgepakt en wordt momenteel vastgehouden in een plaatselijke gevangenis. Hoe de gevangen vrouw en haar kinderen te eten kregen en hoe dit onder het oog van de buurt heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De man en vrouw hadden volgens de politie en relatie en de twee zoons zijn hun biologische kinderen.

Lees ook  Elke dag begroet een man dit kleine meisje. Op een dag verschijnt ze niet en hij gaat naar haar huis. Daar doet hij een vreselijke ontdekking.

Stad weigert om ouderen een trap te geven – dan bouwt een man er zelf een, alleen om die vervolgens gesloopt te zien worden

Aanstaande bruid viert haar vrijgezellenavond met uitsluitend mannen. Haar verloofde ziet de foto’s achteraf en kan zijn ogen niet geloven!