in

Zus Charon (26) en broer Sannie (25) plegen zelfmoord om bij ouders te zijn

Charon (26) en Sannie (25) waren niet “zomaar” broer en zus. Ze waren onafscheidelijk. Verenigd in het verdriet om hun ouders. En nu verenigd in de dood. De politie vond hen maandagmorgen terug in het huis waar ze samen woonden. Hij zou haar eerst omgebracht hebben om daarna zelf uit het leven te stappen. Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat een gezamenlijke keuze was. Collega’s en vrienden getuigen: “Ze zei me dat ze niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten doen.”

Lees ook
Leerling van groep 8 raakt ernstig gewond tijdens gymles

“Nadat hun ouders stierven, hadden ze enkel elkaar nog”. In zijn afscheidsbrief maakte broer en zus duidelijk hoe zwaar het verlies van hun ouders hen viel. Toen beiden niet opdaagden op hun werk gingen collega’s ter plaatse om een kijkje te nemen. Via de achterdeur konden ze binnen geraken.

Ze troffen er het lichaam van de 26-jarige Charon aan in bed. “We zijn in paniek naar buiten gelopen, omdat we dachten aan een CO-vergiftiging”, werd verteld aan het Nieuwsblad. De politie werd op de hoogte gebracht, waarna ook het lichaam van Charons broer Sannie aangetroffen werd.

Lees ook
Man die met kind wil afspreken op YouTube gezet: pedojager Eren krijgt celstraf

De broer en zus kochten een woning enkele jaren geleden, samen met hun moeder. Die overleed echter kort daarna. In 2022 stond de woning een tijdje te koop, voor 360.000 euro.

Stephan dood in het water gevonden

“Ik doe altijd de was thuis. Ik ben doodsbang dat mijn vrouw anders mijn walgelijke geheim zal ontdekken”