in

Zoon weet dat zijn vader zijn 2-jarige broertje mishandelt. Dan neemt hij een video op waardoor zijn vader 10 jaar gevangenis riskeert.

Een jongen uit de zesde groep uit Leander, Texas, zag met walging toe hoe zijn vader zijn 2-jarige, gehandicapte broertje mishandelde, en besloot om er iets aan te doen. Dankzij de moed van deze jongen zit de gewelddadige vader nu achter de tralies.

Alejandro Gonzalez, 48, riskeert tot 10 jaar gevangenisstraf wegens de zware mishandeling van een minderjarig kind. De zoon van Gonzalez filmde stiekem hoe zijn vader zijn broertje, die een hersenverlamming heeft, mishandelde.

De jongen stuurde de video eerst naar zijn zus alvorens het te wissen, zodat zijn vader de video niet zou ontdekken. Vervolgens lichtte de jongen de directie van zijn school in, die op hun beurt de politie van Williamson County op de hoogte brachten.

Lees ook  Mama betrapt zoon verstopt in de koelkast om eten te stelen. Dan beseft ze dat hij niet alleen is …

De video toont hoe Gonzalez de peuter bij de haren grijpt en hem agressief door elkaar schudt. De jongen zat in zijn kinderstoel aan tafel en Gonzalez verloor zijn zelfcontrole toen het kind niet wilde eten.

De peuter heeft omwille van zijn hersenverlamming echter moeilijkheden om te slikken en te kauwen. De politie bevestigde dat het verhaal van zijn oudere broer accuraat was nadat de zus de video aan de politie had getoond.

Lees ook  Dave Roelvink reageert op breuk met Julia

De jongen verklaarde dat het niet de eerste keer was dat Gonzalez zijn broertje mishandelde. De politie kreeg ook foto’s onder ogen van blauwe plekken op de rug van het kind “als gevolg van een bestraffing met een riem en een vliegenmepper.”

Dankzij de moed van een oudere broer zal deze onschuldige peuter niet meer moeten lijden in de handen van zijn gewelddadige vader.

De kinderen zijn nu onder de hoede van familieleden, en hopelijk kunnen ze het trauma van dit familiaal geweld snel achter zich laten.

DEEL deze kleine held met je vrienden!

Mama zegt dat ze met 2 kinderen in deze garage woont. Dan toont ze de binnenkant.

Schoft valt een man met hersenverlamming aan. Nu krijgt hij eindelijk zijn verdiende loon.