in

Zoon vindt moeders oude bruiloftsvideo uit 1953- besluit een speciaal cadeau te geven

Dit geweldige verhaal gaat over Joe en Beverly Smith. Toen het stel jong was en op de middelbare school zat, kocht Joe een Plymouth-cabriolet uit 1948.

Maar toen Joe werd opgeroepen om te vechten in de Koreaanse oorlog, moesten ze hun geliefde auto verkopen.

Toen hun zoon, Joel, alles hoorde over de mooie herinneringen die zijn ouders hadden gehad met hun auto, besloot hij hen te verrassen op hun 60-jarige huwelijksjubileum … door hen een Plymouth-cabriolet uit 1948 te geven. De reactie van Joe en Beverly? Dit is gewoon geweldig!

Joe en Beverly Smith waren de trotse eigenaars van een Plymouth Convertible uit 1948 toen ze nog een jong stel waren.

Ze ontmoetten elkaar op de middelbare school en de auto vergezelde hen enkele jaren. Maar toen Joe werd opgeroepen om te vechten in de Koreaanse oorlog, moesten ze de auto verkopen.

Sinds ze hun auto hadden verkocht, hebben Joe en Beverly er mooie herinneringen aan overgehouden en spraken ze met regelmaat over alle geweldige tijden die ze ermee hadden, jaar in jaar uit.

Lees ook  Michael van der Plas ruzie met agente na snelheidsovertreding

Hun zoon Joel, die de auto zelf nooit had gezien, besefte al snel hoeveel het voor hen betekend had.

Toen Joe en Beverly hun 60-jarige huwelijksverjaardag vierden, verzamelde de familie zich en keken ze naar oude foto’s van hun trouwdag.

En daar was hun geliefde auto, met een groot bord op de achterkant met de tekst ‘Jonggehuwden’ en blikjes die aan de achterkant hingen.

Het was toen dat Joel het idee had hoe fantastisch het zou zijn als zijn ouders de auto weer konden zien. Maar het was lastig.

1948 Plymouth-cabriolets zijn bijna niet te vinden. Joel ontdekte zelfs dat er nog maar vier auto’s over waren in de wereld.

Twee werden verkocht, één zat in een museum … maar na veel zoeken en doorzettingsvermogen wist hij de laatste auto te vinden.

En hij was te koop op een website. Joel belde de eigenaar, een 80-jarige man die geen foto’s van de auto had en geen computer had. Joel vroeg een vriend om naar de oude man te gaan en foto’s te maken en de auto mee naar huis te nemen.

Lees ook  Bruid dumpt: haar verloofde op de-dag van hun huwelijk na pijnlijk geheim, maar gaat wél door met trouwfeest

Het vereiste veel slimheid en een paar leugens om de auto voor Joel’s vader te verbergen, maar met de hulp van een handjevol vrienden en een precieze planning slaagden ze erin om de auto te repareren en de ouders de ultieme verrassing te bieden.

Het plan was eenvoudig: de zoon van Joel plande een dag om te vissen met zijn opa. Joel zou intussen met de auto komen net zoals ze thuis zouden zijn.

In het huis van Joe en Beverly bereidde de zoon van Joel het moment voor waarop Beverly en Joel hun verrassing zouden ontdekken.

De ouders hadden geen idee dat ze werden gefilmd, toen de auto in de richting van hun huis kwam rijden.

Bekijk hun reactie hieronder:

Deze speciale auto zal zeker bij het gezin blijven en generaties lang worden doorgegeven. Deel dit prachtige geschenk van Joel als jij er ook door werd geraakt.

Fotograaf vindt afgewezen baby in een hut – 3 jaar later zijn dokters geschokt door haar transformatie

Déze namen worden nu al het meest genoemd voor de baby van Harry en Meghan