in

Zoon van de bruid overlijdt voor de bruiloft – dan wijst de bruidegom naar een vreemde, en kan ze niet stoppen met huilen

Bruiloften zouden gevuld moeten zijn met liefde en plezier. Maar voor Becky Turner werd de grote dag ook beïnvloed door het recent overlijden van haar zoon.

Alsnog deed Becky haar best om de bruiloft met de man van haar dromen zo goed mogelijk te maken.

Dan duikt er een vreemde op en barst Becky in huilen uit.

In oktober 2015 werd het leven van Becky Turner op z´n kop gezet.

Haar 19-jarige zoon Triston stierf als gevolg van een kogel die hem per ongeluk geraakt had. De tiener was een orgaandonor en zijn organen werden gebruikt zodat anderen konden verder leven.

Na een periode van intense rouw, besloten Becky en haar verloofde Kelly te gaan trouwen in Alaska.

Tijdens de ceremonie – vlak voordat Becky en Kelly op het punt stonden om man en vrouw te worden – werd de bruiloft even stop gezet.

Al een aantal maanden had Kelly een grote verrassing voor zijn bijna-vrouw verborgen gehouden – een verrassing die haar en iedereen op de bruiloft in tranen bracht.

Kelly had de 21-jarige Jacob Kilby opgespoord. Becky had hem nooit ontmoet – maar zeker een connectie mee.

Lees ook  Bridget Maasland verrast iedereen met totale metamorfose

Na Triston zijn overlijden, kreeg Jacob zijn hart. En dankzij dat hart leeft hij nog. Nu stond hij oog in oog met de moeder van Triston, die bijna niet kon geloven dat het waar was.

Jacob, die meer dan 750 kilometer had gereisd om bij de bruiloft te zijn, gaf Becky een stethoscoop. En door het tegen de borst van Jacob aan te houden kon Becky, voor het eerst sinds het tragische ongeluk, het hart van haar geliefde zoon horen kloppen.

Op haar Facebook pagina, noemt Becky het “zeker weten het beste cadeau… beste verrassing ooit!! Bedankt dat je Triston zijn hart draagt. Bedankt dat je hier bent! Dankjewel, dankjewel, dankjewel.”

Becky’s publicatie is door meer dan 110.000 mensen op Facebook leuk gevonden. En veel mensen hebben de bruid een berichtje gestuurd.

“Bedankt dat je andere families leven hebt gegeven. Ik ben een moeder van een kleine jongen die een harttransplantatie heeft ontvangen. Het spijt me zo om te horen van het verlies van je geliefde zoon. Echt, ik kan niet in woorden uitdrukken hoe veel het betekent dat je ervoor koos om leven en hoop aan anderen te geven, terwijl jouw wereld instortte. Van moeder tot moeder, bedankt,” schreef iemand op Becky haar Facebook.

Lees ook  Deze makkelijke en snelle Nutella muffins zijn de hemel op aarde

Op de bruiloft waren alle stoelen bezet door dierbaren van het echtpaar. Inclusief een stoel die voor Triston was gereserveerd. Op die stoel stond een speciale boodschap die niemand op de bruiloft ooit zal vergeten.

“Ik ben in de hemel voor jouw bruiloft, dus wat zal ik doen? Ik zal naar de aarde komen om het met jou te vieren. Bewaar een plekje voor mij, alleen een vrije stoel. Je ziet me niet, maar ik ben er wel.”

Wat een fantastisch, ontroerend cadeau kreeg Becky! Ik ben er zeker van dat Triston erbij was en naar hen glimlachte vanuit een andere wereld.

Bekijk de video om meer foto´s van de bruiloft te zien – en ook om Kelly´s prachtige cadeau voor zijn vrouw te zien.

Dit is een van de mooiste verhalen die ik in lange tijd heb gelezen. Deel dit alsjeblief als je ook geroerd was door Jacobs mooie gebaar naar Becky.

Rosanna haar zoon sterft na een moeilijk ongeluk, nadien weet ze precies wat ze moet doen

Moeder schrijft opmerkelijke boodschap aan nieuwe vriendin van haar ex: “Zoveel meer dan wat ik had kunnen hopen”