in

Zoon slaat man die zieke moeder lastigviel met één klap tegen de grond.

Opgelet: Heftige beelden niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Een beschermende zoon sloeg een man tegen de grond omdat hij zijn zieke moeder lastigviel. In de schokkende beelden is te zien hoe zijn broer hem daarna weg sleurt. De video toont hoe de moeder, die aan fibromyalgie lijdt, met twee mannen op haar oprit staat in Middlesbourgh in het noordoosten van Engeland.

We zien hoe een auto stapt en hoe de zoon eruit springt nadat het duo zijn moeder en haar kleindochter schijnbaar lastigvalt.

De zoon stormt op een van de mannen af en geeft hem een harde klap op zijn kaak waardoor hij op de grond valt. Hij schreeuwt: “Dit pik ik niet, zo praat je niet tegen mijn moeder!”

Zijn broer, die boven lag te slapen, werd wakker van het rumoer en stormde naar buiten. Hij grijpt de gevallen man bij zijn kraag en sleept hem van de oprit waardoor zijn broek op de knieën zakt.

Een derde broer, die op dat moment niet thuis was, zei later: “Mijn broer kwam terug van een football training en zag hoe die mannen mijn moeder bedreigden en lastigvielen om binnen te komen en hoewel mijn moeder ze vroeg om weg te gaan, weigerden ze! God weet wat er gebeurd zou zijn als er niemand gekomen was! Mama wist niet dat haar andere zoon boven lag te slapen.”

Bekijk de beelden hieronder! Wat vind jij hiervan?

Sabia Boulahrouz na*kt in de Playboy

Vervelend nieuws voor danser, choreograaf en acteur Dan Karaty