in

Zoon is woest op ouders omdat ze ‘zijn’ toekomstige erfenis gebruiken om te reizen

Hoe langer onze ouders in ons leven zijn, hoe gelukkiger we allemaal zijn. Zeker als je ziet dat veel kinderen en jongeren al vroegtijdig moeten leven zonder één of beide ouders. Beide ouders nog hebben is dus echt een zegen. Over een erfenis willen we ook nog lang niet nadenken. Toch zijn er ook totale gekkies die hier helemaal anders over denken.

Ouders mogen geen geld uitgeven
Tom is één van de gelukkige die op 34-jarige leeftijd zijn beide ouders nog heeft. Zijn ouders zijn inmiddels beide met pensioen en genieten volop van het leven.

Sinds ze niet meer hoeven te werken gaan ze het liefste zoveel mogelijk op vakantie. Lekker genieten van hun oude dag, met hun eigen gespaarde geld. Je zou denken dat Tom hier supergelukkig van wordt. Beide ouders zijn gezond en genieten volop van het leven. Toch wordt Tom hier alleen maar erg depressief van. Hij ziet namelijk bij elke euro dat zijn ouders uitgeven, zijn eigen erfenis verdwijnen.

Lees ook
Christian haalt na 33e keer examen doen eindelijk zijn rijbewijs

Elk colaatje aan het strand is toch weer 3 euro minder voor hem. Soms wordt het Tom zelf allemaal helemaal teveel, waardoor hij in janken uit kan barsten.

Geen eigen koopwoning
Waarom is Tom zo aan het azen op zijn erfenis? Hij woont zelf in een huurflatje en vind het wel tijd worden voor een koopwoning.

Helaas ziet hij dit niet snel gebeuren want hij heeft een vaste baan zonder uitzicht op een promotie. Hierdoor kan hij weinig sparen waardoor een koopwoning verder weg dan ooit lijkt.

Lees ook
Dit is waarom ‘mannelijke yoghurt’ slikken super goed voor het vrouwelijke lichaam is!

Als hij ziet dat zijn ouders ook nog een nieuwe auto kopen, kan hij het helemaal niet meer aan. Zijn ouders hebben allemaal gadgets, waar hij alleen van kan dromen.

Tweestrijd
Hij vindt het zelf ook vervelend dat hij zijn ouders alles misgunt, maar hij gunt zichzelf net dat beetje meer. Hij vindt het daarom ook egoïstisch van zijn ouders dat ze liever reizen dan zich zorgen maken over de toekomst van hun zoon.

Nu is het maar te hopen dat de ouders van Tom hier niet te veel van meekrijgen. Voor hij het weet wordt hij onterft en krijgt hij helemaal niets.

“Mijn vriend mag regelmatig van bil gaan met mijn vriendinnen”

Boa’s gaan dit jaar streng controleren in wijken op stoepkrijten: Dit is de boete!