in

Zo zou Elvis Presley eruit hebben gezien als hij nog leefde

Zo zou ‘The King of Rock and Roll’ op 83-jarige leeftijd eruit zien

Elvis Presley werd in 1935 geboren in Missisippi, Amerika. De geliefde Amerikaanse zanger en acteur werd als een van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw genoemd. Met bekende nummers als Return To Sender, In The Getto en Jailhouse Rock veroverde hij de muzikale wereld.

Deze gereconstrueerde van Elvis Presley is heel bijzonder.

Elvis Presley
Helaas overleed The King in 1977 op 42-jarige leeftijd vanwege een slechte gezondheid door langdurig medicijnmisbruik. Daarom zullen we er nooit achterkomen hoe Elvis Presley eruit had gezien als hij nu nog had geleefd. Tegenwoordig zijn er echter voldoende programma’s die foto’s van mensen kan reconstrueren om te laten zien hoe ze er op de dag van vandaag uit zouden hebben gezien. Als Elvis nog geleefd had, dan was hij nu 83 jaar oud geweest.

Lees ook  Vrouw ontdekt na twee jaar water geven dat haar vetplant van plastic is

Muzikale loopbaan
Zijn muzikale loopbaan begon in 1954 toen Elvis Presley bij Sun Records een nummer opnam met producer Sam Phillips. De eerste singel van Presley kwam in juli 1954, genaamd That’s All Right. Twee jaar later volgde de Amerikaanse nummer 1-hit Heartbreak Hotel. Na verschillende succesvolle platen en televisieoptredens die de top van de verkooplijsten bereikten, werd hij gezien als dé koning van rock-‘n-roll. Hij werd enorm populair door zijn energieke nummers, provocerende optredens op het podium in combinatie met de opmerkende versmelting van multi-etnische invloeden die samenviel met de opkomst van de burgerrechtenbeweging.

Bestverkochte soloartiest
Presley is een van de meest gevierde en invloedrijkste muzikanten van de twintigste eeuw. Commercieel was hij succesvol in meerdere genres, waaronder pop, blues en gospel. De muzikant is een van de bestverkochte soloartiesten in de geschiedenis van de muziekindustrie. De geschatte verkoop van zijn platen staat op het moment op zo’n 600 miljoen (!) platen over de hele wereld. Presley is de enige artiest die is opgenomen in zes muzikale Halls of Fame, namelijk de Rock and Roll, Rockabilly, Country, Blues, Gospel en sinds 2015 in de R&B Music Hall of Fame.

Lees ook  Vader merkt dat iets niet klopt als hij de kamer van zoon binnenloopt, vindt een brief waar iedereen van moet lachen

Gereconstrueerde foto
Dus hoe Elvis Presley er nu uit zou hebben gezien? Dat is de vraag die de Sachs Media Group probeerde te beantwoorden. Ze gingen een partnerschap aan om een reconstructie te maken die laat zien hoe deze held eruit zou hebben gezien op zijn oude dag.

Verschrikkelijk drama voor oud-deelnemer ‘Boer Zoekt Vrouw’ Janko Elema

Eva Jinek stopt vroegtijdig met Jinek: ‘Het gaat gewoon niet meer’