in ,

Tokio uit La Casa de Papel met lang haar uit de kleren

De kijkers van La Casa de Papel kan het onmogelijk ontgaan zijn wie Úrsula Corberó is. De 30-jarige actrice speelt namelijk Tokio in de Netflix serie die ook wel bekend staat als Money Heist.

Sinds het eerste seizoen uit 2017 hebben de kijkers haar leren kennen als een dappere dievegge die nergens voor terugdeinst.

De Spaanse actrice Úrsula Corberó
Corberó komt uit Spanje en is geboren in Barcelona, maar verhuisde uiteindelijk naar Madrid nadat ze haar rol verzilverde als Ruth in Física o Química in 2008.

Hiervoor was ze echter al zo’n 6 jaar in de filmwereld actief. Haar eerste rol heeft ze namelijk in 2002 gespeeld.

Lees ook  Zo vaak moet je van bil gaan voor een gezonde relatie

Daarna volgde een glansrijke loopbaan die uiteindelijk verzilverd werd met wereldfaam vanwege haar rol in La Casa de Papel.

Corberó spreekt vloeiend Spaans en Catalaans. Voor de mannen die verliefd zijn geworden op haar hebben we echter slecht nieuws: ze heeft al een vriend.

Dit is niet haar vlam in La Casa de Papel (Miguel Herrán die als Río speelt), maar de Argentijnse acteur Chino Darín sinds 2016.

De twee hebben elkaar ontmoet op de set van de Spaanse show La Embajada (De Ambassade) waar ze ook al lovers van elkaar waren.

Al op jonge leeftijd wist Corberó wat ze wilde worden: actrice. “We keken vroeger elke nacht TV voordat ik naar bed ging.

Lees ook  Vrouw opgenomen in ziekenhuis omdat ze te lang scheten inhield bij haar partner

Soms werden we zelfs wakker midden in de nacht in onze huiskamer, want ik vond het geweldig om in slaap te vallen met de TV als achtergrondgeluid”, vertelde ze tegen Prestige Online.

Tokio uit La Casa de Papel met lang haar
Voor de kijkers van La Casa de Papel staat Tokio bekend als een knappe vrouw met een kort pittig kapsel, maar in het het echt heeft ze haar bos met haar ook wel eens laten uitgroeien.

Daar zijn gelukkig heel wat foto’s van te vinden en die hebben we even voor je op een rijtje gezet.

Grote corona-uitbraak in Amersfoorts verpleeghuis: zeventig van de 106 bewoners positief getest

Weerexperts: lente 2021 wordt warmer en zonniger dan andere jaren