in

Zó ziet de vrouw van Louis van Gaal eruit

Hiep hiep hoera! Louis van Gaal is vandaag jarig en mag 67 kaarsjes uitblazen. En of dat nog niet genoeg is, zijn Louis en zijn vrouw Truus vandaag óók nog eens 10 jaar getrouwd. Dubbel feest!

Ja, Louis is dus op zijn eigen verjaardag getrouwd. Grote kans dat hij deze bijzondere dag met zijn vrouw Truus viert. Maar hoe ziet de sterke vrouw achter deze voetbalcoach er nu eigenlijk uit?

Klik
Truus Opmeer en Louis van Gaal leerden elkaar kennen tijdens het WK van 1994 in het Amerikaanse Orlando, Florida. Louis was toentertijd de oefenmeester van Ajax en Truus was daar ook aan het werk. Hoewel ze het natuurlijk druk hadden, ontstond er toch een klik tussen de twee. Na dik 12,5 jaar zijn Louis en Truus op de speciale datum 08-08-2008 in het Portugese Albufeira samen in het huwelijksbootje gestapt.

Lees ook  Verlamde vrouw ziet echtgenoot elke nacht in de garage gaan, volgt hem en zijn geheim wordt onthuld

Fernanda
Louis is vandaag precies 10 jaar gelukkig getrouwd met zijn Truus, maar voordat hij haar het ja-woord gaf, is hij getrouwd geweest met Fernanda. Op 4 juli 1973 trouwde Louis met Fernanda, maar in het najaar van 1993 werd bij haar alvleesklierkanker en leverkanker geconstateerd. Fernanda was toen pas 39 jaar en stierf na een ziektebed van slechts twee maanden. Gelukkig heeft hij opnieuw de liefde van zijn leven gevonden.

Lees ook  Omdat ze kanker kreeg, kon ze af en toe niet gaan werken. Daarom maakte haar bazin haar het leven zuur

Louis en zijn vrouw Truus:

En zo zagen ze eruit op hun trouwdag:

Sara, een 16-jarig meisje, klaagde over haar menstruatie – de volgende dag wordt ze dood teruggevonden

Zo ziet de vrouw van Ellie Lust eruit