in

Zo ziet de knappe dochter van Patty Brard er tegenwoordig uit:

Patty Brard heeft al bijna tien jaar geen contact meer met haar dochter, Priscilla Nasi. De 64-jarige presentatrice straalt als nooit tevoren dankzij haar gewichtsverlies, toch heeft ze nog een groot gemis: het contact herstellen met Priscilla.

De 36-jarige Priscilla Nasi, wiens vader Carlo Nasi de rijke Italiaanse Fiat-erfgenaam is heeft hier minder moeite mee.

Lees ook  De pasgeborene sterft in de handen van de arts. Daar pakt hij een scalpel en begint zijn hart te masseren

Gelukkig zonder Patty Brard

“Ik ben op dit moment heel gelukkig”, laat ze Story weten. De gelijkenissen tussen beide dames zijn in ieder geval duidelijk te zien:

,,Waar ik wel van baal, is dat als het over mij gaat, dat altijd als ‘de dochter van’ is. Dat vind ik niet helemaal eerlijk, omdat ik een eigen leven opgebouwd heb. Daar heb ik hard voor gewerkt en het gaat allemaal goed.”

Lees ook  Eet dit specerij dagelijks – en lichaam zal je dankbaar zijn

Gaby Blaaser gaat nóg een stapje verder met pikante foto’s

Man pleegt zelfmoord nadat hulphond gedood werd