in

Zo ziet Andrea Zuckerman uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Keek jij Beverly Hills 90210 ook altijd?

Dat de tijd vliegt moge duidelijk zijn. Helemaal wanneer we denken aan het feit dat de allereerste aflevering van de serie Beverly Hills 90210 in 1990 werd uitgezonden, voelen we ons een beetje oud. De Amerikaanse tienerserie werd een regelrechte hit en vele seizoenen volgden. Van over de hele wereld leefden kijkers mee het het wel en wee van de jongeren. Een van de tieners met wie wij ons altijd konden identificeren is Andrea Zuckerman.

Zo ziet de actrice er nu uit.

Beverly Hills 90210
Andrea Zuckerman was een personage dat we al snel in ons hart sloten. Ze was een beetje een buitenbeentje, maar maakte dankzij haar vriendschap met nieuwkomer Brandon Walsh deel uit van een hechte vriendengroep. Het personage van Andrea werd vertolkt door Gabrielle Carteris. Hoewel Andrea een 16-jarige studiebol was, was Gabrielle destijds al 30 jaar! Na vijf jaar in de serie te spelen (van 1990 tot 1995),besloot ze dat het tijd was om haar eigen plan te trekken en begon haar eigen talkshow. Deze show werd helaas al na een jaar stopgezet. In 1996, 1998 en 2000 verscheen ze nog een paar keer in Beverly Hills 90210 als Andrea.

Lees ook  Moeder laat zoon zijn zaad bevriezen, nu is hij haar voor altijd dankbaar

Carrière
Dat de talkshow van de actrice stop werd gezet betekent echter niet dat de Gabrielle stilzat. Integendeel. Zo verscheen ze in diverse films en scoorde ze een rol in series als My Alibi en Code Black. Hoewel het goed gaat met (de carrière) van Gabrielle is dat weleens anders geweest. Zo raakte ze in 2006 gewond tijdens de opnames van de film Past Tense. De actrice raakte gedeeltelijk verlamd aan haar gezicht en naar eigen zeggen had dit zes maanden effect op haar spraak. Gelukkig kwam de actrice er na een lange weg naar herstel weer bovenop.

Lees ook  76-jarige wilt verandering na dood echtgenoot, 2 maanden later krijgen haar kleinkinderen de schok van hun leven

Privé
Inmiddels is Gabrielle 57 jaar oud en ziet ze er nog steeds geweldig uit. De blondine vond de liefde van haar leven in beurshandelaar Charles Isaacs. De twee stapten in 1992 in het huwelijksbootje en kregen twee kinderen. Hun eerste dochter, Kelsey Rose, werd geboren op 11 mei 1994 en hun tweede dochter, Mollie Elizabeth, kwam ter wereld op 8 februari 1999.

Bekijk hieronder hoe de actrice er nu uitziet.

Een jongen beledigt een gepensioneerde man, maar zijn antwoord deed de hele kroeg applaudisseren

Slecht nieuws voor hooikoortspatiënten: gesnotter wordt dit weekend erger…