in

Zo zien de kinderen van Humberto Tan er nu uit!

HUMBERTO TAN WAS AFGELOPEN VRIJDAG VOOR DE LAATSTE KEER TE ZIEN ALS PRESENTATOR VAN DE TALKSHOW RTL LATE NIGHT. BIJ HET EMOTIONELE AFSCHEID ZATEN ZIJN VROUW EN KINDEREN OP DE EERSTE RIJ IN HET PUBLIEK EN WAUW, WAT IS ZIJN KROOST GROOT GEWORDEN!

EMOTIONEEL
De hele week werd Humberto al overrompeld door speciale gasten die voor heel wat emotionele momenten wisten te zorgen. Zijn kinderen en vrouw deden daar tijdens de laatste uitzending nog een schepje bovenop. Isa (20), Julia (17), Benjamin (11) en zijn vrouw Ineke blikten terug op vijf jaren RTL Late Night tijdens een bezoek van Humberto’s voormalige sidekick Luuk Ikink.

Lees ook  Onzuivere huid? Vermijd dan deze etenswaren en drankjes

TROTS
De beelden van het gesprek werden vrijdagavond uitgezonden en voor de eerste keer aan Humberto getoond. Dochter Julia liet tijdens het gesprek weten dat ze het jammer vindt dat haar vader stopt, maar wel blij is dat hij nu vaker thuis zal zijn bij het gezin. Ook de jongste telg, Benjamin vindt het alleen maar fijn dat Humberto vanaf nu veel meer tijd heeft. Het gezin laat weten ontzettend trots te zijn op de presentator. Niet gek dus dat niet iedereen het droog wist te houden tijdens dit moment.

Lees ook  Zo ziet het monster uit ‘Bird Box’ er dus uit, die uit de film is geknipt!

GEWELDIG NIEUWS VOOR SHARON DOORSON

Vrouw is grijs haar beu en gaat voor vuurrood. Nu ziet ze er als een filmster uit