in

Zo zag NikkieTutorials eruit voordat ze met YouTube begon

Onlangs onderging NikkieTutorials, de schermnaam van Nikkie de Jager, al een heuse transformatie. Ze viel namelijk maar liefst 23 kilo af! De beautyvlogger staat nu bekend om haar make-up tutorials en heeft miljoenen kijkers die naar haar videos kijken. Die make-up, die zat er al jong in. Maar, Nikkie zag er niet altijd zo glam uit als nu.

Kleine meisjes worden groot.

Lees ook  13-jarige wil weglopen van huis – van het antwoord van de politie kunnen we allemaal leren

Instagram
Nikkie deelt een oude foto op Instagram met een recente foto om te vergelijken. Je herkent haar niet meer op de oude foto! Een jong koppie met dunne, geëpileerde wenkbrauwen, donkere eyeliner en roze lippen. Tja, dat was hip tien jaar geleden. Ook zien we een nogal onzeker meisje op de oude foto, heel anders dan de powervrouw die we kennen! Gelukkig kan Nikkie er wel om lachen. “Thank God for puberty and fillers” schrijft ze onder de foto.

Lees ook  André Hazes gaat nu al verder met Bridget dan hij óóit met Monique ging

Afgevallen
Inmiddels is Nikkie wéér getransformeerd, want ze is inmiddels 23 kilo kwijt. Dit zie je aan haar lijf, maar ook aan haar gezicht! De populaire vlogger heeft een veel slanker gezicht gekregen. Ze mag trots zijn op wat ze heeft bereikt en ze ziet er fantastisch uit, vinden wij!

Sadistische dieven hangen gestolen puppy op voor huis van gebroken gezinnetje.

Eerste hulp bij kiespijn: Deze 2 natuurlijke ingrediënten zijn je redder in nood!