in

Zo zag de cast van 13 Reasons Why eruit toen ze kind waren

In de regel zijn de acteurs uit middelbare school series altijd in werkelijkheid veel ouder. Kijk maar naar Pretty Little Liars, waarin 27-jarige acteurs zich voordeden als zeventienjarige middelbare scholieren.Dat geldt niet voor 13 Reasons Why. Of in ieder geval in veel mindere mate. Tijdens het filmen van seizoen één in de zomer van 2016 waren de meeste acteurs namelijk nog geen of net twintig.Helaas geen leuke lijst met ‘zo zagen deze acteurs er eigenlijk op de middelbare school uit’ dus, maar wel een leuke gallerij met kinderfoto’s van de acteurs.

Dylan Minnette: Nu
In 13 Reasons Why speelt Dylan hoofdrolspeler Clay Jensen. In een onverwachtste wending speelt Dylan gitaar en zingt in de rockband Wallows, die dit jaar zal optreden tijdens festival Lollapalooza.

Dylan Minnette: Toen
Volgens Dylans IMDb pagina zit hij al sinds 2005 in het vak. Hij speelde namelijk als ‘Little Charlie’ in Two and a Half Men. Je kunt het gezicht op deze foto ook gezien hebben als Jeffrey in Drake & Josh, David Shephard in Lost, Clay Norman in Saving Grace en Noah Marber in Lie to Me.

Brandon Flynn: Nu
Als je 13 Reasons Why collega’s Alisha Boe en Brandon graag samen zag, zul je blij verrast zijn dat deze twee ook samen in de korte film Binge zullen spelen. Brandon speelt Johnny. Bekijk hier een teaser van de film.

Brandon Flynn: Toen
Deze schattige throwbackfoto van een jonge Flynn laat zien dat hij er vroeger, tijdens zijn jeugd in Miami, heel anders uit zag. De vraag die ons meteen te binnenschiet: heeft vriend Sam Smith deze schattige foto al gezien?!

Lees ook  Deze moeder werd in het gemeentehuis denigrerend behandeld. Tot ze DIT doet …

Justin Prentice: Nu
De badboy uit 13 Reasons Why sprak met Entertainment Weekly over het derde seizoen van de populaire serie: ‘We haven’t heard anything about a season 3. I think there’s still more to explore. They’re setting up a new school year, there’s a little line to Dempsey — “I guess I’ll see you on the football field” — which could hint at more football’.

Justin Prentice: Toen
Justin Prentice ziet er nu zoveel anders uit dan vroeger dat je misschien niet eens hebt opgemerkt dat je ‘m al gezien hebt als Brad in iCarly, Darrell in Glee en Patrick in Awkward.

Christian Navarro: Nu
Christian heeft het sinds het spelen in 13 Reasons Why goed voor elkaar. Hij zal binnenkort te zien zijn in de film Can You Ever Forgive Me, samen met onder andere Melissa McCarthy, Julie Ann Emery, Joanna Adler en Richard E. Grant. De film komt op 19 oktober uit.
Christian Navarro: Toen
Cute! Christian groeide op in de Bronx, New York. In 2005 speelde hij zijn eerste rol als geïnfecteerd kind in Day of the Dead 2: Contagium.
Miles Heizer: Nu
Voor 13RW, speelde Miles in de televisieserie Parenthood als Drew Holt. Zijn belangrijkste filmrol tot nu toe was in 2007 in de film Rails & Ties. Ook leuk om te weten: hij was eens gastjurylid bij RuPaul’s Drag Race.
Miles Heizer: Toen
In 2007 ging Miles naar het Toronto International Film Festival. Miles werd geboren in Greenville, Kentucky, maar het gezin verhuisde naar Los Angeles toen Miles tien jaar was.
Ajiona Alexus: Nu
De altijd stijlvol gekleedde Ajiona speelt ook een rol in de populaire serie Empire.
Ajiona Alexus: Toen
In een foto uit 2012 zien we iets minder fierce en iets meer cute bij de premiere van The Rickey Smiley Show. Ze werd geboren in Tuskegee, Alabama en begon met acteren toen ze twaalf was. Op de Alabama School of Fine Arts was Theater Arts dan ook haar hoofdvak.
Sosie Bacon: Nu
Sosie speelt in 13 Reasons Why de vriendin van Clay die nogal de weg kwijt is. Na de start van 13RW en speelde ze in twee films Charlie Says en The Last Summer en in de serie Here and Now.
Sosie Bacon: Toen
Realiseer jij je ook pas bij het zien van deze foto dat Sosie de dochter is van acteur Kevin Bacon? Haar moeder is actrice Kyra Sedgwick. Ze ging daarom al van jongs af aan mee naar filmpremières. Haar eerste rol speelde ze als de tienjarige Emily in de film Loverboy, die door haar vader geregisseerd werd.

Matadoracademie laat tieners onder de ogen van kinderen 24 kalfjes afslachten.

Dit meisje heeft in d’r eentje vijf broers opgevoed nadat beide ouders zijn overleden aan kanker