in

Zo walgelijk! Man ranselt meisje van 4 jaar af op onwaarschijnlijk barbaarse manier: De reden waarom hij dit deed is verwerpelijk

In Rusland speelde er zich een gruwelijk voorval af. Het slachtoffer was een kleuter van 4 jaar. De kleuter werd door de 20-jarige nieuwe vriendje van haar moeder in de boeien geslagen. Wat daarna volgde is echt verwerpelijk.

De man, genaamd Bakhram bracht de kleuter verschrikkelijke verwondingen toe omdat ze niet meetelde van één tot vijf, toen hij dit vroeg. Hij deelde het meisje verschillende klappen uit met zijn broeksriem. Daarvoor had hij het meisje ook al geslagen met de oplader van zijn smartphone.

Lees ook  Sylvie Meis deelt eerste stralende foto met nieuwe liefde Bart

Moeder
De moeder van het meisje, Maria Belonogova (31), was getuige van hoe haar dochter werd afgeranseld. Ze greep op geen enkel moment in en verwittigde ook de politie niet. Later verklaarde ze aan de politie dat ze niet durfde om in te grijpen of de politie te verwittigen. Ze was bang dat hij haar ook zou slaan.

Lees ook  Koude dagen op komst! Vagijn sjaal moet uitkomst bieden!

Na de aanval trilde het meisje over haar hele lichaam en had ze ademhalingsproblemen. De man die haar zo afranselde, riskeert een gevangenisstraf van zeven jaar.

Man dwingt vrouw met hem af te spreken. Daarna behandelt hij haar als een beest: “Dit wordt de ergste nacht van je leven”

Jonge vrouw merkt ruzie op bij de buren. Ze wil gaan helpen, maar dan gaat het gruwelijk mis. Ze wordt levend in brand gestoken