in

Zo gruwelijk, walgelijk en barbaars: Meisje van 8 jaar wordt ontvoerd, dagenlang verkr*cht en op een beestachtige manier vermoord

Er is een vreselijke verhaal opgedoken uit India. Daar werd een 8-jarig meisje behandeld en gedood als een beest.

Het achtjarig moslimmeisje Asifa Bano werd ontvoerd terwijl ze haar pony’s eten aan het geven was. Het meisje werd naar een tempel gebracht.

In die tempel werd ze drie dagen vastgehouden, vermoord en meerdere malen verkr*cht. Het meisje werd ook op een verschrikkelijke manier vermoord. Ze werd bekogeld met twee stenen en daarna gewurgd. Haar lichaam werd gedropt in de bossen.

Lees ook  Familie vindt hun hond bloedend in de voortuin – geschokt als ze het briefje bij de deur lezen

In totaal heeft de politie acht mannen aangehouden, waaronder enkele politie-agenten. Alle acht zeggen ze onschuldig te zijn voor de rechtbank.

Tijdens de rechtszaak raakte nog een walgelijk feit bekend. Eén van de ontvoerder zou aan zijn kompaan gevraagd hebben om nog even te wachten met het meisje te vermoorden, zo kon hij haar nog een laatste keer verkr*chten.

Lees ook  Een duiker steekt zijn hand door een gat in de romp van een gezonken schip. Dan voelt hij dat een andere hand zijn hand vastgrijpt!

17-jarige jongen vindt zich te dik en neemt een verschrikkelijk besluit: “Ik ben het niet waard om je zorgen over te maken”

Te gruwelijk om onder woorden te brengen: Vader sluit eigen dochter op, nodigt twee vrienden uit en doet dan iets walgelijks (en dat is nog licht uitgedrukt)