in

Zo gruwelijk! Vrouw valt haar veel jongere vriend met zwavelzuur aan: Vriend heeft littekens, is verlamd, zijn linkerarm is geamputeerd en daar blijft het niet bij

Een vrouw van 48 jaar heeft in het Verenigd Koninkrijk haar veel jongere vriend van 29 jaar aangevallen met een bijtend zuur. De gevolgen zijn verschrikkelijk.

Berlinah Wallace viel Mark Van Dongen aan met een bijtend zuur. Voor Mark zijn de gevolgen catastrofaal. Hij hield aan de aanval littekens over, hij is verlamd, zijn linkerarm is geamputeerd, hij verloor zijn linkeroog en een groot deel van zijn zich in zijn rechteroog.

Lees ook  Maak kennis met Grace: een 7-jarige met syndroom van Down die een succesvolle modellencarrière heeft

De man zag het niet meer zitten en pleegde zelfmoord. Hij liet in een video nog een boodschap achter voor zijn ex. “Ik hoop dat je kan zien hoe ik er nu uitziet”, zei hij.

“Weet dat dit allemaal uw schuld is. Je zal hier de rest van je leven mee verder moeten want dit heb jij op je geweten. Je zei: ‘Als ik je niet kan krijgen, dan niemand niet’. Je lachte en toen gooide je zwavelzuur over mij terwijl ik in bed lag. Je bent de duivel!”

Lees ook  Meisje (4) loopt dodelijke infectie op na het passen van schoenen

Vader laat zich zich van zijn meest walgelijke kant zien: Dochter van 7 jaar moet zich laten m*sbruiken door ped*fielen en het nog walgelijker als je de reden weet

Ouders zijn ten einde raad wanneer tweeling niet stopt met wenen: Tot vader Dane dit deed: “Ze stopten meteen met huilen en gingen elkaar troosten”