in

Zó gaat het nu met Janneke na haar breuk met boer Marnix

Janneke en Marnix bleken uiteindelijk toch niet voor elkaar gemaakt te zijn. Hoe erg ze hun best ook deden in Boer zoekt Vrouw, het mocht niet baten.

De vleesboer besloot toch zijn eigen weg te gaan. Miljoenen kijkers zagen zondag dan ook hoe de twee uit elkaar gingen en Marnix een nieuwe liefde vond. Maar hoe is het nu met Janneke?

Droge humor
Voor de 33-jarige Janneke van der Wegen was het zeker niet makkelijk om mee te doen. “En tóch was het onwijs leuk om te beleven”, zegt ze. “Het was een abrupt einde van onze liefdestrip naar Erfurt. Je hoopt misschien wel tegen beter weten in dat het toch wat wordt.

Lees ook  Pieter wordt wakker met een blauw oog en een kater, vind een vreemd briefje van z’n vrouw en begint te huilen

Maar ik bleef wel lachen met Marnix. Ze zitten natuurlijk niet voor niks in dat programma. Die boeren hebben toch moeite om iemand te vinden. Zijn, zachtjes gezegd, soms niet altijd even handig.”

Brutaal apie
Ze legt ook uit waarom ze juist voor Marnix koos. “Ik heb hier in Steenbergen vaak de vraag gehad wat ik met die Marnix aanmoest. ‘Jeetje, Janneke: wat doe je met die kwast?’ Maar mensen die mij goed kennen, begrijpen waarom ik destijds mijn brief stuurde.

Lees ook  Idioot valt oudere vrouw midden in de nacht op verlaten straat aan - kijk nu als ze wraak neemt

Ik viel voor zijn humor, dat droge. Ik zag een brutaal aapie met een glinstering in zijn ogen. Daar viel ik op.” Al met al is ze blij dat ze heeft meegedaan. Ze is een ervaring rijker en wacht nu alsnog met veel smart op een leuke en lieve man.

Daarom zitten er meerdere rijen haakjes aan je beha!

19 doden en 93 ernstig zieken en tóch halen duizenden 14-jarigen geen inenting