in

Zijn vrouw stierf tijdens de geboorte. Wat hij deed voor zijn stervende kind brak mijn hart doormidden..

In augustus 2014 vierden Ashley en Chris Picco hun zevenjarig huwelijk. En toen ze erachter kwamen dat ze een kindje zouden krijgen waren ze zielsgelukkig.

Ze deelden het prachtige nieuw op Facebook en plaatsen een foto van een paar kleine babyschoentjes met de tekst “coming soon”. Maar het leven nam een andere wending op de meest slechte manier voor het koppel.

Het kindje was 3 maanden te vroeg geboren. En Ashley overleed op 30 jarige leeftijd in het ziekenhuis kort nadat ze hun jongetje Lennon ter wereld bracht.

Het leven van Chris was ingestort, hij was de liefde van leven verloren en de moeder van zijn kind.

“Het is onmogelijk om te beseffen wat er was gebeurd in de laatste dagen. Mijn vrouw, beste vriendin en moeder van mijn kind is overleden. Ik heb nog een volledig leven nodig om te rouwen over dit vreselijke verlies, maar ik weet dat ik nu op dit moment me compleet moet concentreren op mijn bay, Lennon James Picco, welke een spoed bevalling heeft overleefd” Schreef Chris in een emotioneel bericht na de tragische dood van zijn vrouw.

Lees ook  Dode bij brand in appartement Almelo

Chris had geen andere keuze dan in het ziekenhuis te blijven en op zijn welbelovende zoontje te letter terwijl hij rouwde over het verlies van zijn vrouw. In het filmpje op de volgende bladzijde zie je Chris het liedje zingen van de Beatles genaamd “Blackbird” voor zijn baby, welke aan het overleven was. Het optreden van Chris is zo ontzettend mooi dat ik dit verhaal in tranen heb geschreven.

Tot alle verdiet heeft kleine Lennon James Picco het niet gered, en Chris verloor zijn vrouw en zijn zon in slechts een paar dagen.

Na het verdrietige eind schreef Chris een emotioneel bericht:

“Lieve vrienden en familie; en is onbeschrijfbaar zwaar dat ik dit schrijf. Mijn kleine vechter, Lennon James Picco ging slapen in de armen van zijn pappa gisteravond. Hij was omringd door familie, vrienden en de beste doktoren, verpleegster en ziekenhuis personeel van de wereld. Hij was gekleed in een outfit wat Ashley voor hem had gekocht, met kleine gitaartjes erop, en omwikkeld in een deken gemaakt door een lieve vriend. Ik ben zo dankbaar voor de onvergetelijke dagen welke ik met hem mocht spenderen. Zijn mama was zo ontzettend gelukkig geweest om hem te zien en vast te houden, hem te badderen, en voor hem te zingen. Ik ben zo gelukkig en ge-eerd dat ik van hem mocht houden, om hem te koesteren terwijl mama hem in haar buik draaide, hem te ontmoeten, gezicht tot kostbaar gezicht, en om zijn perfecte kleine lichaampje vast te houden terwijl we “gedag voor nu” zeiden. Er zijn geen woorden, maar ik wilde jullie graag op de hoogte houden, omdat jullie liefde en toewijding meer heeft betekend dan wat dan ook in de wereld. Alles is liefde”.

Lees ook  Wie kent hem nog van zijn hit ‘Liever dan Lief’? ZO is het nu met Tim Immers!

Ik heb geen woorden. Bekijk hieronder Chris die “Blackbird” zingt:

Ismail Ilgün biedt excuses aan alle Nederlanders: Ik was boos en overladen

De hersenschade die Eden opliep nadat ze bijna verdronk in het zwembad leek onherstelbaar, tot één man alles veranderde