in

Zijn vrouw had een miskraam. 7 maanden later kijkt hij naar beneden en ziet DIT op de vloer van de slaapkamer liggen.

Dit is echt een van de bizarste verhalen die we ooit al gehoord hebben. Toen Meredith zes weken zwanger was van haar eerste kind, vertelden de artsen haar het hartverscheurende nieuws dat ze een miskraam had gehad. Ze en haar echtgenoot Brandon zaten compleet aan de grond.

Zeven maanden later leed Meredith plotseling aan hevige en pijnlijke maagkrampen. Brandon stond haar bij toen ze het in de slaapkamer uitschreeuwde van de pijn – en voor ze het wisten was Meredith ter plaatse bevallen in de slaapkamer. Het enige probleem? Meredith wist hoegenaamd niet dat ze nog zwanger was! Ze was tenslotte in de overtuiging dat ze zeven maanden eerder een miskraam had gehad. Om het allemaal nog vreemder te maken, was haar water zelfs niet gebroken en waren er geen fysieke kenmerken van een voortgezette zwangerschap.

Lees ook  De 14 meest mislukte achtbaan foto's sinds de uitvinding van pretparken

Maar er was nog een ander groot probleem. De baby zat nog in de vruchtzak samen met de placenta en de navelstreng, waardoor de baby van zuurstof zou afgesloten worden als de zak dicht zou blijven. Brandon belde de hulpdiensten, maar binnen de minuut plopte de zak vanzelf open.

Lees ook  Tanja Jess (51) deelt bikinifoto en wordt overladen met complimenten

Kijk de onderstaande video om te ontdekken wat er gebeurde toen Brandon in de gescheurde zak keek en DEEL dit fascinerende bericht met je vrienden op Facebook!

Haar man en baby komen om bij een ongeluk – nu wil ze anderen waarschuwen, zodat zoiets nooit weer gebeurt

Zwangere moeder bewaart een REUSACHTIG geheim in haar buik. Nadat ze van haar eerste puppy beviel, stokte mijn adem!