in

Zijn jouw seksfantasieën normaal? Dit zijn volgens onderzoek de meest voorkomende…

Nee nee, je hoeft niet te vrezen dat je een ‘vettig Franske’ bent. Volgens specialisten ter zake heeft immers bijna iedereen seksuele fantasieën, die uiteraard wel zeer uiteenlopend kunnen zijn. Bovendien zijn deze fantasieën de motor voor een gesmeerd seksleven en dus helemaal niet erg, integendeel zelfs. Voor zijn boek ‘Tell me what you want’ heeft psychloog Justin Lehmiller onderzoek gedaan naar het seksleven van 4.000 mensen en daar kwam natuurlijk heel wat interessante info uit.

Het is het grootste Amerikaanse onderzoek ooit naar seksuele fantasieën en deze kwam naar voor als de meest voorkomende:

1. Trio
Hoe meer zielen, hoe groter de vreugd! Deze fantasie is bij mannen de grote koploper maar ook heel populair bij de dames. Ook mensen die gelukkig zijn met hun partner, zouden niet zomaar direct nee zeggen tegen een triootje. Lehmiller liet optekenen dat 89% van de ondervraagden zag een ‘menage à trois’ wel zitten.

Lees ook
31- jarige moeder martelt haar 18 maanden oude baby met scheermessen en bleekmiddel

2. BDSM
Deze seksuele fantasie kreeg natuurlijk een serieuze boost door Fifty Shades Of Grey, maar natuurlijk waren er eerder al mensen die rooie oortjes kregen van wat bondage of spanking. Uit het onderzoek van Lehmiller bleek dat 65% van de deelnemers geen nee zegt tegen BDSM. Vrouwen willen blijkbaar vooral een man die de volledige controle in handen heeft. Mannen zien de BDSM dan weer ‘breder’.

3. Op een openbare plek
Vind je seks in de slaapkamer of een andere plek in je huis saai? Dan ben je zeker niet alleen. Uit het onderzoek van Lehmiller bleek dat vooral vrouwen de fantasie hebben om van bil te gaan in het openbaar. Toplocaties? In de natuur, op de werkplek en… in een lift.

Lees ook
Melissa (26) wacht al 10 jaar op een beurt van haar vriend: ”Altijd dezelfde excuses”

4. Betekenisvolle seks
Het hoeft niet allemaal wild, op gekke plekken of met attributen. Betekenisvolle seks scoort ook hoog bij seksuele fantasieën. De meerderheid van de mannen en vrouwen uit dit onderzoek gaven aan te fantaseren over een vrijpartij die ‘verbindt’. Op deze manier voelen ze zich meer geliefd en belangrijk.

5. Seks met hetzelfde geslacht
De meesten van de ondervraagden waren hetero, maar toch gaf een groot deel van hen toe dat ze wel eens ‘droomden’ van seks met iemand van hetzelfde geslacht. Meer nog… 25% van de ondervraagde mannen gaf aan soms te fantaseren over een vrijpartij met een travestiet, 33% met een transseksueel.

Tindertrauma: 3 centimeter schoon aan de haak

Moeder (26) heeft geen zin meer in poepluiers: : Vermoordt daarom baby