in

“Zij is de oorzaak dat Sarah van Soelen aan de kant gezet is door André Hazes!”

Sarah van Soelen is weer vrijgezel sinds André Hazes het uitgemaakt heeft toen hij terugkwam uit Spanje. Verschillende geruchten gaan dat het verleden van Sarah de reden zou zijn dat de zanger een einde aan het sprookje van de twee aan heeft gemaakt. De blondine zou in het verleden namelijk opzettelijk een ongeluk hebben veroorzaakt met haar ex.

Volgens deze geruchten zou dit een soort wraakactie zijn geweest. Maar niemand weet natuurlijk of dit de reden is aangezien dit al een tijdje bekend was en André hier waarschijnlijk al van af wist. De twee hebben in ieder geval nog geen reactie op de relatie breuk gegeven. Ook weten we dus niet wat er precies gebeurd is tussen de twee. De reden hiervoor is hoogstwaarschijnlijk de documentaire over het leven van André. Dit hele verhaal komt daar ook in voor en er zou een geheimhoudingscontract zijn getekend.

Lees ook  Op heterdaad betrapt: “Monique Westenberg en André Hazes weer samen!”

Wat is de oorzaak van break-up met Sarah van Soelen?
Sarah heeft alleen dit laten weten: “Doe ik geen uitspraken over, het gaat in ieder geval goed met mij.” Volgens het overgrote deel heeft Yvonne Coldeweijer een groot aandeel in de breuk-up tussen de twee. Verschillende kanalen laten weten dat “André al zó diep zat, die extra druk kon hij niet meer aan“.

Met die extra druk wordt het constante gespioneer van Yvonne bedoelt. Yvonne wil namelijk letterlijk álles te weten komen over de zanger en zijn ex-vriendin. Ze zou zelfs degene zijn die alle fotografen en verslaggevers naar Schiphol heeft getipt toen André uit de kliniek kwam.

Lees ook  Vrouw onder erbarmelijke omstandigheden gevonden in Drentse schuur

‘Showbizz24’ laat hier het volgende over weten: “Daarom heeft hij besloten om zijn eigen psychische gezondheid op de eerste plaats te laten komen. Want hij is nog niet helemaal genezen van zijn burn-out.” De break-up zou ook niet gegaan zijn zoals Yvonne laat weten: “Schelden en met dingen smijten“. Het zou met wederzijds begrip zijn geweest. Zonder ruzie. Hieronder is te zien dat Rachel mogelijk nieuwe dates voor zoonlief aan het uitzoeken is:

Miljuschka Witzenhausen verrast haar volgers met ‘kerstballen’ in spannende fotoshoot

‘Fietsterrorist’ rijdt met opzet e-bikers omver: ‘Ik sleur je van je fiets af en breek je beide benen’