in

Zien: Yolanthe Cabau zorgt voor rode oortjes in weinig verhullend nachthemdje

We kennen Yolanthe Cabau als actrice en presentatrice, maar natuurlijk ook als de ex-vrouw van Wesley Sneijder. Daarnaast is ze toch wel een van de mooiste vrouwen van Nederland. Zo zien we op Instagram regelmatig fijne foto’s van haar voorbij komen, waar ze haar nieuwe lifestyle merk CABAU behoorlijk lekker promoot.

Yolanthe Cabau van Kasbergen
De Nederlands-Spaanse brunette is sinds haar scheiding flink aan het ondernemen geslagen. Zo speelde ze een hoofdrol in de pas verschenen Netflix film ‘Just Say Yes’ en lanceerde ze onlangs haar eigen merk CABAU, een lifestylemerk waar ze voornamelijk sportvoeding en accessoires verkoopt.

Lees ook  Famke Louise laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

Ter promotie van haar nieuwe brand zien we op haar Instagram de prachtigste foto’s verschijnen. Daar showt de op Ibiza geboren Yolanthe maar al te graag haar fitte en afgetrainde lijf in strakke outfits. Tot groot genoegen van haar volgers, want de teller staat inmiddels op 1.2 miljoen.

Yolanthe in nachthemdje op Instagram
Yolanthe is inmiddels 36 jaar oud, maar weet met haar exotische verschijning de lentekriebels bij iedereen goed los te krijgen. De goedlachse krullenbol postte een stralende foto waarmee ze voor de nodige rode oortjes heeft gezorgd. Dat de foto veel lof krijgt blijkt wel uit de duizenden likes en reacties, waaronder die van Anna Nooshin, Kim Feenstra en haar eigen prachtige zusje Marina.

Lees ook  Jongen gepest met hazenlip en verschillende kleur ogen vindt kat met dezelfde aandoening

In een crèmeroze ochtendjas en nietsverhullend nachthemdje poseert ze met een brede glimlach op het aanrecht. “Anything is possible with a smile and a little pink”, staat er onder de foto. Daar zijn we het honderd procent mee eens, want ook bij ons tovert Yolanthe een brede lach op het gezicht. Bekijk de foto hieronder.

Patricia Paay lijdt aan zeldzame kwaal: eeuwig groeiende borsten

Miljuschka Witzenhausen verrast haar volgers met ‘kerstballen’ in spannende fotoshoot