in

ZIEN: Yolanthe Cabau trekt de aandacht met sensuele foto op Instagram!

Een van onze favoriete Nederlandse vrouwen, Yolanthe Cabau, staat nu op de cover van magazine Grazia en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ze trekt namelijk flink de aandacht met een sensuele fotoshoot. Yolanthe Cabau is voor de nieuwste Grazia in een grote shoot helemaal in stijl op de foto gegaan. Naast de shoots gaf ze een exclusief interview.

Onderwerp: liefdes en relaties. Het liefdesleven van Yolanthe is ons zeker niet onbekend. We weten allemaal hoe zij inmiddels flink wat jaren geleden het huwelijksbootje instapte met Wesley Sneijder. Dat liep helaas uit op niets, waardoor ze inmiddels alweer even single het leven doorgaat. Onlangs liet ze weten open te staan voor een nieuwe relatie en als we de verschillende geruchten mogen geloven, verveelt Yolanthe zich niet.

Lees ook
Aan deze sporen kan de tandarts zien of je vaak blowjobs geeft

Yolanthe Cabau schittert op de cover van Grazia
Ze vertelt nu openhartig over haar liefdesleven en relaties. Het exclusieve interview kon natuurlijk niet zonder foto’s gepubliceerd worden. Gezien Yolanthe haar uitstraling, waren de verwachtingen hoog. De foto’s zijn absoluut om door een ringetje te halen. Onlangs plaatste Grazia zelf al een klein voorproefje van de shoot. Hier zagen we een nogal sensueel, vrouwelijk, maar ook verlangend beeld van Yolanthe. Eentje waar we nogal verrast door werden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Nu was het ook de beurt aan Yolanthe Cabau zelf. Via Instagram deelt zij een van de foto’s van de shoot; en wat voor een. Ook hier is de sfeer weer ultiem sensueel en vrouwelijk. Ze steelt de show compleet met haar jasje die expres net iets over haar blote schouder hangt. Onder de foto vertelt zij: ‘We had so much fun with this shoot! In stores now 💚’ .

Lees ook
Voor de fanatieke rukkers: Er is nu een spel om je ‘techniek’ te verbeteren

Naast de prachtige foto van haarzelf deelt ze een klein stukje van het drukproces. Hier zien we hoe de vele tijdschriften gedrukt worden. Verder zien we een klein voorproefje van de coverfoto. Ook zeker eentje die er mag wezen.

‘Temptation’-Romée poseert in doorzichtige outfit: «Het was precies koud?» (foto)

Gaby Blaaser deelt foto zonder kleren met pot Nutella in d’r klauwen