in

Zien: “Sarah van Soelen en Monique zijn elkaar in de haren gevlogen!”

Sarah van Soelen en Monique Westenberg zijn geen beste vriendinnen, dat begrijpen we allemaal. Nadat André Hazes terug kwam bij Monique na zijn uitstapje met Bridget Maasland leek hij even zijn wilde haren kwijt te zijn. Dat duurde, zoals we allemaal weten, niet erg lang. Sarah verscheen namelijk al gauw op het podium. Tenminste, op het publieke podium. Het schijnt dat de zanger al een jaar eerder betrapt was door Monique op het versturen van appjes naar Sarah. Dit zou in dat geval zelfs nog vóór Bridget moeten zijn.

Lees ook  Dochter Peter R. de Vries nieuwe voorzitter Stichting de Gouden Tip

Ook zouden de twee elkaar vaker ontmoet hebben in de sportschool waar André plotseling iedere dag naartoe ging. Toen Monique hier achter kwam zou ze André toch vergeven hebben, maar André zou het er tóch niet bij hebben kunnen laten. Dat blijkt wel aangezien de twee een jaar later een stel waren. Monique is daarom verhaal gaan halen.

Sarah van Soelen en Monique schreeuwend in een café!
Monique zou destijds namelijk verhaal zijn gaan halen toen Sarah aan het werk was. Destijds was Van Soelen nog aan het werk bij een café genaamd In The City in Rotterdam. Monique is hierheen gegaan en heeft daar behoorlijke stampij gemaakt. Uiteindelijk is iemand tussen de twee schreeuwende dames moeten komen om een einde aan de ruzie te maken. Na dit gebeuren is André dus alsnog bij Sarah terecht gekomen en heeft Monique, naar het schijnt, hem opnieuw vergeven.

Lees ook  ‘Gericht op benen geschoten’, wat we nu weten over de rellen in Rotterdam

Franse verkrachter zet zijn dood in scène, maar loopt hier tegen de lamp

Zien: “Bom ontploft tussen André Hazes en neef Djarno Hofland, hij is nu alleen!”