in

Zien: Peter R. de Vries praat over zijn nieuwe bewijs tegen Holleeder

Peter R. de Vries heeft een belastende tape van een telefoongesprek dat hij in 2011 voerde met Willem Holleeder overhandigd aan het Openbaar Ministerie. Dat meldt De Telegraaf. De krant spreekt van een “fatale biecht”.

In het telefoongesprek zou Holleeder hebben bekend dat hij een driemanschap vormde met de doodgeschoten Stanley Hillis en de tot levenslang veroordeelde Dino Soerel. Ten tijde van de opname zat Holleeder vast voor het afpersen van Willem Endstra. Holleeder zou bang zijn geweest om te worden geliquideerd door Soerel, omdat hij geen ontlastende verklaring wilde afleggen.

Lees ook  Dochter Elvis Presley maakt ‘financiële fout’ van 100 miljoen en blijft bankroet achter

‘De Neus’ heeft tot nu toe altijd ontkend iets van de liquidaties te weten die hem ten lasten worden gelegd. Uit de tape zou echter het tegenovergestelde blijken. Het zou voor de verdediging van de topcrimineel een nekslag kunnen zijn, omdat het OM het als extra bewijs ziet.

Afspraak met Holleeder
Peter R. de Vries maakte in 2011 de afspraak met Holleeder dat de tape alleen naar buiten gebracht mocht worden als de crimineel een “onnatuurlijke dood” zou sterven. “Ik heb toen inderdaad beloofd dat ik de tape pas openbaar zou maken als Holleeder iets zou overkomen”, zegt de misdaadverslaggever in gesprek met de krant. “Maar de man heeft me inmiddels met de dood bedreigd en geprobeerd me vanuit de gevangenis te laten vermoorden. Dan vervalt wat mij betreft deze afspraak.”

Lees ook  Wil je graag een slankere taille? Dan moet je DEZE oefeningen doen! Kost maar 30 seconden tijd!

Bekijk de video hier beneden!

Arts verkr*cht baby-kleindochter – Krijgt 8 jaar cel

Last van brandend maagzuur? Vermijd dan ‘s avonds deze 4 dingen