in

Zien: Mark Rutte heeft coronavaccinatie laten zetten

De demissionair minister-president deelt een kiekje van het moment
De vaccinatiecampagne loopt goed op schema in ons land. Onlangs kreeg iedereen die geboren is in de jaren zestig een oproep om de coronavaccinatie in te plannen. Onder hen viel ook Mark Rutte, die vandaag zijn prik mocht ophalen.

Weg uit de crisis
Net als iedere Nederlander moest Mark Rutte ook ‘gewoon’ wachten op zijn beurt voor een vaccinatie, maar vandaag was het dan zover.

Op Instagram deelt de minister een foto van het moment dat hij zijn coronaprik krijgt. Zo zien we dat hij voor dit moment zijn pak even heeft verruild voor een spijkerbroek met een sportshirt en zwarte pet.

Lees ook  Deze mini vrachtwagen is hét speeltje voor de jongste truckers

“Vaccineren is de weg uit deze crisis en dat vooruitzicht komt dankzij het vaccin van Janssen nu ook voor mij persoonlijk een stap dichterbij”, schrijft Rutte bij de foto.

Aangezien onze minister-president het Janssen-vaccin heeft gekregen, heeft hij aan deze ene prik ook meteen genoeg.

Dankbaar
Rutte maakt van dit moment ook meteen gebruik om de GGD in het zonnetje te zetten. “Met heel veel dank aan alle medewerkers van de GGD die zich elke dag inzetten om Nederland uit deze crisis te helpen.

Lees ook  André Hazes heeft spijt na deze foto’s van Sarah van Soelen

” Wij gokken in ieder geval dat deze GGD-medewerkster niet snel zal vergeten bij wie ze vandaag een vaccinatie mocht zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Rutte (@minpres)

Sinds de pandemie last van je voeten? Wellicht heb je ‘lockdown-voeten’

Bejaard echtpaar moet naar verpleeghuis verhuizen – maar zoon heeft andere plannen en verrast ze