in

Zien: Jaimie Vaes plaatst en verwijdert privévideo die voor Lil Kleine bestemd was!

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn niet bij elkaar maar ook niet uit elkaar, mocht je dat willen weten. De brunette heeft besloten om voorlopig even op Ibiza te blijven wonen in het oude appartement van Paris Hilton. het zal dus niet de minste plek zijn om te vertoeven.

Ze vertelt: “Het gaat goed, maar ik neem wat tijd voor mezelf. Ik ben af en toe nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat weggaat, weet ik niet. Maar voor nu is het goed. Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lío. Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig. Ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza.” Ze zit op het eiland met vriend Koen Kardashian en haar zoontje zonder de rapper.

Lees ook  In de spotlight door slechte slogan: 'Mijn ballen wegen 130 gram'

Jaimie Vaes plaatst privévideo!
Dit weekend was Jaimie met een nog onbekende vriendin ergens in een hotelkamer. Ze spreken Engels en maakten een filmpje, bestemd voor Jorik. Ze plaatste deze per ongeluk op haar Instagram Stories waarna ze deze vliegensvlug wist te verwijderen. Maar wanneer je bijna 400.000 volgers hebt en je vriendje 1.700.000, dan is er altijd wel iemand die de video binnen een paar seconden opslaat. Zo blijkt:

Lees ook  ‘Mijn man komt te snel klaar’

Man opent Capri Sun en walgt van wat hij aantreft: “Ik kan niet geloven dat kinderen dit drinken!” (video)

Zien: Het gezicht van de 14-jarige mishandelde Frederique 2 weken later!