in

Zien: Het gezicht van de 14-jarige mishandelde Frederique 2 weken later!

26 juli kwam in het nieuws een bericht over de 14-jarige Frederique uit Amstelveen. Ze was in een speeltuintje in elkaar geslagen door leeftijdsgenoten omdat ze niet wilde vertellen of ze een jongetje of meisje was. Aan de mishandeling hield de 14-jarige een gebroken kaak, neus en tanden over.

De foto van haar op social media ging dan ook als een lopend vuurtje over het internet en ze kreeg massale steun. Op de foto was ze te zien met een dikke lip, gebroken neus en betraande ogen. De vader van de 14-jarige heeft inmiddels een update geplaatst met een foto erbij: “De PIJN van de aanval van “ben je een jongen of een meisje?” heeft plaatsgemaakt voor trots!” Ook zijn er inmiddels 90.000 (!) brieven bij haar binnen gekomen met steunbetuigingen!

Lees ook  Slachtoffer steekpartij Hoogvliet is 12 jaar

Het gaat goed met Frederique!
Hij schrijft het volgende (onder andere): “Momenteel gaat het goed met Frédérique, zeer goed zelfs, alhoewel zij kampt met fysieke ongemakken van de aanval en nog jarenlang hiervoor zal moeten worden behandeld is zij de dagen na de aanval op haar (en de symbolische aanval op vele anderen) gegroeid naar een nog krachtigere persoonlijkheid.

Lees ook  ‘Fietsterrorist’ rijdt met opzet e-bikers omver: ‘Ik sleur je van je fiets af en breek je beide benen’

Ze voelt rust en liefde van de steun van u allen van over de gehele wereld. Ze maakt weer plezier zoals een een veertienjarige hoort te doen, hangt weer lekker rond met vrienden maar is bovenal de grote liefhebbende zus van haar drie broertjes en haar zusje zoals die haar juist zo intens koesteren. Een lach naar een ongedwongen, onbezorgd en liefdevol leven.” De rest van de tekst én de foto hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paul Brink (@neroamsterdam)

Zien: Jaimie Vaes plaatst en verwijdert privévideo die voor Lil Kleine bestemd was!

Nieuwe vriend van Samantha de Jong brengt haar ‘s nachts naar klanten!