in

Zien: Dit is hoe de echtgenote van Johan Derksen eruitziet.

Zoals velen van ons weten, heeft Johan Derksen, de altijd scherpe en soms controversiële voetbalanalist, een bewogen liefdesleven gekend dat we vandaag eens nader bekijken. Isabelle, de charmante dame die momenteel aan zijn zijde staat, is niet de eerste liefde in zijn leven, maar hun verhaal heeft ongetwijfeld iets magisch.

Johan’s liefdesleven is gekenmerkt door zowel zoete als bittere momenten. Na het tragische verlies van zijn eerste vrouw, die hij bewusteloos onderaan de trap vond na een verschrikkelijk incident, zocht Johan troost in de armen van een tweede liefde. Helaas was ook deze romance van korte duur, en uiteindelijk gingen ze hun eigen wegen.

Lees ook
Top 5 seksfantasieën van vrouwen

En toen kwam Isabelle in zijn leven. De huwelijksklokken luidden al snel na hun eerste ontmoeting op 10 november 1996, namelijk op 27 januari 1997, en zo begon een nieuw hoofdstuk in het leven van Johan. “Pas daarna hebben we elkaar echt leren kennen,” deelde hij openhartig in zijn biografie.

De vraag die nu bij velen opkomt, is of Johan en Isabelle nog steeds gelukkig getrouwd zouden zijn als een bepaalde viervoeter niet in hun leven was verschenen. Cuby, de trouwe hond die al zeven jaar deel uitmaakt van hun gezin, lijkt inderdaad de bindende factor in hun relatie te zijn. Johan, ook wel bekend als ‘De Snor’, gaf toe: “Die hond verbindt ons. We ontdekten pas na ons huwelijk hoe weinig we eigenlijk gemeen hebben.”

Lees ook
Lily (23) dacht griep te hebben, maar bleek levensbedreigend ziek te zijn

Zijn nuchtere kijk op liefde en huwelijk blijkt ook uit zijn opmerking in een aflevering van Veronica Inside: “De liefde is niet verdwenen, maar het is niet zo dat er bij mij thuis de ene na de andere wilde vrijpartij plaatsvindt.”

Wat de toekomst ook moge brengen voor Johan en Isabelle, het is duidelijk dat Cuby een speciale plek in hun hart (en huwelijk) heeft veroverd. Het bewijst maar weer dat liefde zich in vele vormen kan manifesteren, soms met vier poten en een kwispelende staart.

Klik hier voor een foto van Johan en zijn vrouw Isabelle:

Alleen mensen met een hoog IQ weten het: Wie mag als eerst rijden?

Senna (20) poepte in broek om man met slechte intenties af te schudden