in

ZIEN: Dit is de vriendin van EOTB-Harrie!

Harrie Snijders heeft eindelijk bevestigd wie zijn grote liefde is. In de realityserie Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring op SPIKE is te zien hoe hij in het voorstukje van volgende week zijn vriendin voorstelt…

Shownieuws werd enkele weken geleden al bestookt met tips over de nieuwe liefde van Harrie. Het zou Madam Julie betreffen, een DJ. Inmiddels blijkt dat zij inderdaad zijn hart heeft gestolen. In het voorstukje is te zien dat Harrie haar stevig beetpakt en mooie dingen over haar zegt. ”Ik weet niet, het klikt gewoon. Ze is een spontane leuke meid, ze draait ook als dj. Ze heeft ZO’N kont!”

Lees ook  Tiener wordt gepest omdat hij stottert. Maar met een bizar trucje van z’n leraar stromen de emotionele woorden uit z’n mond.

Eerder onthulde Harrie bij Shownieuws al dat hij van de markt is. ”Het is niet zo dat ik met iemand een relatie heb, maar er is wel een meisje met wie ik… contact heb,” vertelde Harrie eerder nog over zijn nieuwe vlam. ”Maar we zullen even kijken hoe dat gaat lopen. Dit is de eerste keer dat ik dat vertel, spoiler alert!” De Ex On The Beach-hunk heeft al eerder een poging gewaagd met de dame. ”Ik ken haar al een tijdje. We hebben het eerder geprobeerd, maar toen werd het niets. We hadden het toen ook allebei druk.” Later vertelde Harrie bij de staredown van Boxing Influencers al dat zij inmiddels zijn vriendin is.

Lees ook  Stiefvader moet de hele bruiloft van stiefdochter betalen, zijn antwoord laat iedereen schrikken

Hieronder zie je enkele foto’s van de prachtige verschijning (bron screenshot: Spike):

Verlamde vrouw moet al twee jaar door haar huis kruipen.

Vrouw rijdt door niesbui een sloot in