in

Zien: “Bom ontploft tussen André Hazes en neef Djarno Hofland, hij is nu alleen!”

André Hazes is nog geen week geleden naar Dubai gevlogen na een korte periode in Nederland te zijn geweest. Nadat hij belaagd werd op Schiphol toen hij net uit de kliniek in Spanje kwam heeft de zanger niet erg lang de tijd genomen voor zichzelf. André is na een kort weekje vertrokken met Djarno Hofland en een andere vriend naar Dubai. Waarvoor is vooralsnog onduidelijk maar zijn omgeving is bang voor een terugval.

Het zal namelijk lastig worden om van de drank af te blijven wanneer je pas 5 weken clean bent. Ook Yvonne Coldeweijer, roddelmevrouw op YouTube, uit haar zorgen hierover. Het schijnt dat Djarno alweer naar Nederland is gekomen. Dit zal niet voor werk zijn aangezien hij de manager van Hazes is en zijn werk dus nog in Dubai zit.

Lees ook  RIVM: 7833 nieuwe besmettingen

Ruzie tussen André Hazes en Djarno Hofland?
Op een video die Djarno op zijn Instagram plaatste was per ongeluk André te zien. De video is kort daarop verwijdert, laat ‘Utopianieuws’ weten. Er wordt gespeculeerd dat de twee onenigheid gehad hebben. André zou het liefst rust hebben en Djarno zou willen dat de zanger de concerten weer oppakt. Ons lijkt dit sterk aangezien Djarno ongetwijfeld het beste met André voor heeft.

Aankomend weekend is ‘Holland Zingt Hazes’ in de Ziggo Dome en alles wijst erop dat dit zonder Hazes junior zal zijn. Een ander gerucht is dat de zanger wellicht weer wat gedronken heeft in Dubai en dat daardoor de bom is ontploft. Wat hiervan waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Djarno kan net zo goed om persoonlijke redenen naar Nederland zijn gevlogen. Het feit dat André daar ook zit vanwege een docu over zijn leven betekent natuurlijk niet dat Djarno daar constant bij moet zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DjarnoGivanoHofland (@djarnohofland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DjarnoGivanoHofland (@djarnohofland)

Zien: “Sarah van Soelen en Monique zijn elkaar in de haren gevlogen!”

Hielspoor is vaak erg pijnlijk. Maar hoe kom je eraan en nog beter, hoe kom je er weer vanaf?! Zo dus!