in

Zien: Andre Hazes weer met andere dame gespot

Eerder lieten wij al weten dat Andre Hazes afgelopen week in de bioscoop van Amsterdam gespot was met een blond tenger meisje. Volgens een getuige probeerde de twee heel discreet te doen net of ze niet bij elkaar hoorde. Maar ze gingen wel naast elkaar zitten en hadden het heel gezellig. De dame is later nog gespot toen ze in de garage in de auto van Andre stapte.

Maar nu blijkt dat Andre alweer met een andere meid bezig is. Hij lijkt in ieder geval goed te genieten van zijn vrijgezelle status en zijn ex Monique lijkt het allemaal niet te deren, want daar mag hij ook gewoon nog steeds blijven slapen als hij dat wil.

Lees ook  Net binnen: Samantha de Jong ‘Barbie’ weer een kindje

Andre is namelijk gespot met een meisje met bruin haar in een broodjeszaak tegenover de Theebar van Rachel in Amstelveen. Ze hadden het heel gezellig en opvallend was dat Rachel op dat moment aan het werk was in de Theebar.

Het klinkt heel vreemd, maar volgens een anonieme bron was dat meisje een werknemer van Rachel en mocht ze even pauzeren en nam Rachel haar werkzaamheden over in de Theebar.

Lees ook  Vader trouwt met dochter (4)

Opvallend was dat Andre dus ook mee was met Rachel en die greep meteen zijn kans en ging samen met deze dame lunchen. Volgens de anonieme bron leek het erop of Rachel haar zoon probeerde te koppelen aan deze dame en dat Rachel daarom ook vroeg of Andre met haar meeging naar de Theebar. Rachel wist waarschijnlijk dat deze dame daar op dat moment aan het werk was. Het zou ons in ieder geval niks verbazen. Rachel wil natuurlijk als in het werk stellen om ervoor te zorgen dat Andre geen relatie krijgt met Monique.

Verbazing door babynieuws voor Monique Westenberg: “Is André Hazes de vader?”

Zeeman introduceert streetwearcollectie Skeer