in

Ziekenhuis voert abortus uit bij verkeerde moeder.

De politie in Zuid-Korea opende een onderzoek naar een dokters en een verpleegkundige die in augustus een abortus uitvoerden bij een moeder die daar helemaal niet om gevraagd had. Dat meldt De Telegraaf.

De dame, die zes weken zwanger was, was naar het ziekenhuis gekomen voor een vitamine-injectie. Maar door een noodlottige wending kreeg de vrouw een ruggenprik van de verpleegkundige nadat ze voor een andere patiƫnt werd aanzien. Vervolgens voerde de dokter een abortus uit. Noch de dokter, noch de verpleegkundige, hadden volgens CNN navraag gedaan naar de identiteit van de vrouw.

Lees ook  Koppel adopteert 3 kinderen van stervende buurvrouw - maar wanneer ze thuis komen is hun huis weg

De zwangere vrouw was echter nietsvermoedend en liet de behandeling ondergaan omdat ze dacht dat het erbij hoorde. De volgende dag toen de vrouw zich terug aandiende in het ziekenhuis met een bloederige ontlasting, kwam de identiteitsverwarring uit.

Onlangs startte de politie een onderzoek naar het drama. De dokters en de verpleegkundige wordt nalatigheid aangewreven, omdat ze hun professionele plicht om de identiteit van patiƫnten te controleren niet nageleefd hadden.

Lees ook  Ontmaagd bruidje pleegt zelfmoord tijdens huwelijksnacht in Marokko

Zangeres Maan had een erg klein topje aan tijdens haar optreden

Juwelier Maastricht na miljoeneninbraak nu slachtoffer van ramkraak