in

Zieke pedofiel randde 15-jarig meisje aan en lachte toen ze zei dat ze zwanger had en SOA had opgelopen.

Een pedofiel die een 15-jarig meisje verkr*chtte, lachte haar uit toen ze hem zei dat ze zwanger was van zijn kind en chlamydia had opgelopen. De zaak wordt momenteel behandeld voor de rechtbank.

Hasan Khalid (21) uit Amerika, Bridgeport Connecticut, leerde zijn slachtoffer online kennen en lokte haar naar zijn huis om te “chillen.”

Het meisje verklaarde aan de onderzoekers dat hij haar aanviel en lachte toen ze tegenstribbelde. Ze zegt ook dat ze zwanger raakte na de aanval en een s*ksueel overdraagbare ziekte kreeg. Volgens de politie lachte Khalid het meisje gewoon uit toen ze hem vertelde dat ze zwanger was.

Lees ook  Papa en dochter zetten de camera op om DIT te filmen. Totdat 7 miljoen mensen het bekeken en ook mama het ontdekte!

Khalid bekende de feiten deze week en zal in januari zijn straf vernemen.

Hij riskeert een gevangenisstraf tot 18 maanden.

Nadat het meisje de aanval aangaf bij de politie contacteerden ze hem en verklaarde hij: “Nou, ik heb een heleboel meisjes, constant, maar een meisje met die naam ken ik niet.”

Lees ook  Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het meisje brak de zwangerschap ondertussen af.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Syrische asielzoeker slaat flat in Leiden af omdat hij 1 trap teveel moet opgaan.

Normaal geschapen Belgische man wil maatje kleiner en laat penisverkleining uitvoeren.