in

Zeldzame mono-mono tweelingen hielden elkaars handjes vast tijdens hun geboorte. Nu delen ze een geweldige band van liefde en samenzijn!

De aanstaande moeder kreeg te horen dat ze een risicovolle zwangerschap had, waarbij haar tweelingen slechts vijftig procent overlevingskans hadden. Maar hoe deze ongeboren tweelingen elkaar al in de baarmoeder steunden is ongelofelijk.

Sarah Thistlethwaite en Bill uit Orrville in Ohio verwachtten zeldzame “mono-mono” tweelingen en waren zich bewust van de risico’s.

Mono-mono tweelingen delen de vruchtzak en tijdens de ontwikkeling kunnen de navelstrengen in elkaar verstrikt raken – waardoor de baby’s maar 50% overlevingskans hebben.

Toen Sarah zes maanden zwanger was moest ze in het ziekenhuis opgenomen worden. Daar stond ze onder permanent toezicht.

Lees ook  Charlottes dochter (16) heeft corona: Binnen een uur had ze vreselijke hoofdpijn

De volgende 57 dagen werden de baby’s zorgvuldig in de gaten gehouden om te vermijden dat de navelstrengen verstrikt zouden geraken en om ervoer te waken dat hun hartslagen constant zouden blijven.

Uiteindelijk werden de kleintjes enkele dagen voor Moederdag 2014 via keizersnede geboren.

“Alles verliep perfect. Het was het meest geweldige en mooie moment ooit”, vertelde Sarah. Tijdens dit hele proces hadden de ouders het emotioneel vaak moeilijk, samen met hun eenjarige zoon Jaxson.

Lees ook  'Josje Huisman heeft haar eigen moeder op staande voet ontslagen

De ouders zeiden dat als de baby’s gescheiden worden, bijvoorbeeld als de ene met papa gaat winkelen en de andere blijft thuis bij mama, dat ze dan erg bezorgd zijn om elkaar. Na twee jaar lijkt Jillian een beetje meer extrovert dan haar zusje Jenna die voorzichtiger en een beetje verlegen is.

Deze twee zieltjes leerden de wereld een belangrijke les over onvoorwaardelijke liefde en steun!

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Man laat drone in een gigantisch, vreemd gat in een meer vliegen. De beelden zijn verbluffend.

Geboren zonder neus maar gezegend met charmante glimlachen, zijn deze 2 kinderen echte helden.