in

Zeer HEFTIG nieuws voor Britt Dekker, wij wensen de blondine en haar familie heel veel sterkte

Ontzettend verdrietig nieuws voor Britt Dekker en haar familie. Willem, de vader van de mediapersoonlijkheid, is plotseling overleden. Britt maakt het verdrietige nieuws bekend in een emotioneel bericht op Instagram, ‘Hoe kan ik nou zonder jou?’

Het is een van de ergste dingen die een familie kan overkomen.

Val op het werk
“De Afrikaanse reis die we voor jullie zouden maken is iets anders verlopen dan verwacht”, begint Britt Dekker haar bericht op Instagram. De presentatrice kreeg vlak voordat ze door de douane ging te horen dat haar vader op zijn werk op zijn hoofd was gevallen en dat hij naar het ziekenhuis moest. “Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven en zijn we onze beste mattie en vader kwijt.”

Lees ook  Vrouw bijna dood nadat ze schildpad in vagijn stopt

Ongelooflijk
Britt laat weten dat ze het nieuws nog steeds niet kan beseffen en staat erbij stil hoeveel haar vader voor haar betekende. “Pap ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien, want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag? Gewoon alles was leuk met jou, jij bent een topper voor altijd”, schrijft de blondine. “Ga je zo missen, ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu. Was je maar niet gevallen en kon je maar terugkomen. Ik hou zoveel van je”, vervolgt Britt. Met de hashtag bedankt voor alles sluit ze haar bericht af.

Lees ook  Temptation Niels deelt een héél vies verhaal over Alex

Wij wensen Britt en haar familie heel veel sterkte.

Niemand mocht de woning van de bejaarde vrouw betreden. Als de buurvrouw toch binnenkomt, wordt duidelijk waarom.

Oma zit klem achter de droogkast. Het internet lacht zich een breuk met het hilarisch ontsnappingsplan van haar familie.