in

Ze wordt heel haar leven uitgelachen om haar lichaam. Dan zorgt ze op een dag voor open monden met haar foto’s in badpak.

Pesten en uitlachen zijn echt gruwelijke bezigheden die diepe wonden veroorzaken. Soms achtervolgen de beledigingen de slachtoffers heel hun leven door en lijden ze onder de psychologische gevolgen van de intimidatie.

Als Sarah Sapora uit New York, VS, 13 is, gaat ze met leeftijdgenoten op een zomerkamp. Elke dag liggen de meisjes in hun badpak te bruinen in de zon. Sarah, met haar ronde vormen, wordt al snel mikpunt van laffe pesterijen. Het meisje voelt zich zeer gekwetst en wordt er schuchter door. Ze hoopt dat ze die gemene streken nooit meer moet meemaken.

Lees ook  Vrouw wordt gearresteerd omdat haar bikini te kort zou zijn

Sarah begint haar lichaam te haten. Ze doet nooit nog een badpak aan en gaat ook nooit meer zwemmen. Ze voedt deze schaamte en droefheid gedurende vele, vele jaren.

Maar als ze 38 wordt, heeft ze echt genoeg gehad van de zelfkwelling.

“We staan allemaal maar één keer op het toneel van het leven,” zegt ze tegen zichzelf en begint zich opnieuw overal te laten zien zoals ze werkelijk is, ook in bikini op het strand. Ze start een blog waarin ze beschrijft hoe ze met haar schaamte en angsten omgaat en hoe ze zich wapent tegen de gruwelijke commentaren van onwetende mensen die haar tegenkomen.

Lees ook  93-jarige vrouw gearresteerd op haar verjaardag – de reden waarom doet iedereen versteld staan

Sarah overwint uiteindelijk zelfs haar grootste angst. Ze laat foto’s van zich nemen in bikini en publiceert de foto’s op het net.

De reactie is overweldigend! Duizenden delen de onbewerkte foto’s van haar lichaam en talloze mensen spreken met veel lof over Sarahs moed en schoonheid.

Mooi werk, Sarah, en uit de grond van ons hart: Wat idioten zeggen verdient geen aandacht, jij ziet er fantastisch uit!

Deel dit verhaal met je familie en vrienden op Facebook.

Als je deze kleine knobbeltjes op je gezicht hebt, moet je deze tips maar eens uitproberen. Wat een geweldig effect!

Wat er in dit busstation gebeurt, terwijl het buiten vriest, zal je hart doen smelten.