in

Ze Worden Nooit Ziek, Weten Niets Over Kanker En Leven Tot Wel 145 Jaar. DIT Is Hun Geheim!

Hoewel je het niet zou denken, blijkt het wel degelijk haalbaar te zijn om in goede gezondheid 145 jaar oud te worden. De Hunza’s zijn daarvan het levende bewijs.

De Hunza’s, een volk dat bestaat uit ongeveer 30.000 mensen, leven in het Himalayagebergte in het noorden van Pakistan.

Het zijn mensen die een bad nemen in koud water, en ze kunnen baby’s baren tot wel 65-jarige leeftijd; iets wat voor ons ondenkbaar is.

Dit volk werd ergens tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog ontdekt door de Schotse arts Robert McCarrison.

Lees ook  Meisje rijdt examencentrum binnen tijdens afleggen rijexamen

Hij leefde maar liefst zeven jaar tussen de Hunza’s en stelde vast dat de Hunza’s geen geld kenden en dat ze zelfs geen banken of gevangenissen hadden. Ook voor kinderziekten zijn ze volledig immuun.

De jeugd loopt bij de Hunza’s tot de leeftijd van 50 jaar. Tussen 50 en 80 is men er volwassen. Vanwege het feit dat de Hunza’s in armoede leven, nemen ze maar weinig voedsel tot zich; slechts twee maaltijden per dag.

Hun voedsel bestaat voornamelijk uit onbewerkte producten, dus zo vers mogelijk, vaak rauw of kort verhit. Tevens consumeren ze uitsluitend vegetarisch voedsel.

Lees ook  Hartverscheurende laatste video van peuter die zo hard aan harnas getrokken wordt dat ze omver valt.

De Hunza’s maken veel gebruik van abrikozen in hun maaltijden. Daarnaast ligt hun focus op granen (tarwe, volkoren, boekweit, gerst), groenten, (gedroogd) fruit, noten, zaden, bonen en zuivel.

Stress kennen ze niet en ze nemen meerdere malen per dag tijd om te rusten en yoga- en ademhalingsoefeningen te doen.

Dit klinkt onwerkelijk, maar in onderstaande video kun je een kijkje nemen in hun leven. Vergeet dit bijzondere verhaal van deze verborgen gemeenschap niet te delen met je vrienden op Facebook!

Sylvie Meis deelt eerste stralende foto met nieuwe liefde Bart

We Goten Heet Water Over Een Appel Uit De Supermarkt, Maar Wat Er Vervolgens Gebeurde? Bizar!