in

Ze wilden een nieuw spelletje uitproberen in bed, maar dat had een dramatische afloop

Na een wild feestje op oudejaarsnacht beslisten Katie Widdowson (24) en haar echtgenoot Dean Smith (25) om eens iets nieuws uit te proberen in bed. Voor alles een eerste keer, dachten ze. Maar hun sek-sspelletje kende een dramatische afloop.

“Katie en Dean waren tot 5 uur ’s ochtends op een nieuwjaarsfeestje geweest”, vertelt moeder Patricia enkele maanden na de feiten. “Toen ze thuiskwamen, zijn ze samen in bed gedoken.”

Omdat het koppel eens iets nieuws wilde uitproberen, liet Katie zich vastbinden. En daar liep het uiteindelijk fout. Op de eerste dag van het nieuwe jaar had de jonge vrouw verschrikkelijke pijn in haar pols. Zo erg dat ze ermee naar het ziekenhuis ging.

Lees ook  Blinde man verbaasd wanneer vreemde hem langs achter vastpakt. Seconden later beseft de man dat hij z’n leven redde.

Maar daar zagen ze niet wat er mis was. De artsen van het ziekenhuis in het Engelse plaatsje Sutton Coldfield gaven haar pijnstillers en stuurden haar terug naar huis.

Rechtszaak

Amper 24 uur na het er0tische spelletje overleed Katie in een ambulance. Haar linkerhand was volledig zwart geworden door een vleesetende bacterie: necrotiserende fasciitis. Patiënten kunnen zich daar heel ziek voelen en heel veel pijn hebben. Als de aandoening niet behandeld wordt, breidt de infectie zich snel uit met de dood tot gevolg. Zoals bij Katie.

Lees ook  Zó gaat het nu met Janneke na haar breuk met boer Marnix

Nu het onderzoek naar haar dood na al die maanden volledig is afgerond, overweegt de familie om een rechtszaak aan te spannen tegen het ziekenhuis. “We zijn zeker dat ze de vleesetende bacterie heeft opgelopen tijdens het sek-sspelletje. Hoe dat precies gebeurd is, is nog niet helemaal duidelijk. Maar het feit dat de dokters haar niet ernstig hebben onderzocht, heeft wel haar dood betekend”, zegt moeder Patricia.

Alleenstaande moeder wordt heks genoemd nadat ze 8 kinderen heeft gehad – 8 jaar later is alles anders

Dood teruggevonden op huwelijksreis in Egypte: Sofie (32) was vier maanden zwanger