in

Ze werd zo moe van mensen die in haar oprit parkeerden – haar briljante wraak maakt iedereen aan het lachen

Het vinden van een parkeerplek is voor autobezitters vaak een probleem, zelfs voor degenen die een eigen parkeerplaats bezitten. Julie Geue Crowbororugh kan vaak niet eens parkeren op haar eigen parkeerplaats, aan de voorkant van haar huis, omdat er al andere auto’s staan. Onlangs had de 48-jarige Julie er zo genoeg van dat ze besloot om wraak te nemen. En ze deelde haar hilarische actie met duizenden mensen via de sociale media.

Het begon allemaal toen er opnieuw iemand illegaal op haar parkeerplaats had geparkeerd. Omdat de oprit nodig nieuwe gravelsteentjes nodig had kreeg ze een briljant idee, en ze besloot om twee vliegen in één klap te slaan.

Ze belde een bouwbedrijf, bestelde een enorme zak grind en zei tegen de bezorger dat hij de loodzware zak met grind vóór de illegaal geparkeerde auto moest neerzetten. De persoon in kwestie had twee keuzes: óf de auto achterlaten waar hij stond, of om de zak met grind zelf leeg te scheppen.

Lees ook  Russische fotografe legt prachtig ouder koppel vast, en bewijst dat liefde de tijd overwint

Ze liet ook een briefje na op de zak met grind.

“Na een openbaar beraad, werd besloten dat je alleen dit schepje krijgt om een weg te graven naar de vrijheid. Ben er ook bewust van dat er camera’s op je gericht zijn, dus vergeet niet om te glimlachen als je aan het werk bent.

Vervolgens plaatste ze een afbeelding online met de tekst:

Lees ook  Ismail Ilgün biedt excuses aan alle Nederlanders: Ik was boos en overladen

“Voorbijgangers parkeren niet altijd op mijn eigen parkeerplaats, maar dit gebeurt er als ze het wel doen.”

Ze schreef erbij dat het minstens drie keer per week gebeurt, en dat ze er echt schoon genoeg van heeft dat ze niet op haar eigen oprit kan parkeren.

Ik woon tegenover het station, want dat is handig… Voor mij! Ik heb een oprit met ruimte voor vier auto’s, want dat is prettig voor mij, niet voor luie mensen die gratis willen parkeren!

Wat vind je van deze wraak van Julie? Wij vinden het een briljante actie. Deel dit met je vrienden als je het met ons eens bent!

Deze man heeft 48.000 euro uitgegeven om er als een alien uit te zien. Voor de laatste stap kan hij echter geen chirurg vinden.

Jongen van 7-jaar vraagt artsen om hem te laten sterven je zal nooit geloven waarom