in

Ze wachtten meer dan een uur op het eten – maar als de ober ziet wat ze op de bon schreven? Bizar!

Het is altijd heel vervelend als je lang moet wachten in een restaurant. Het is niet leuk om uren te wachten op je eten. Het is echter waarschijnlijk nog vervelender voor het restaurant en dan vooral voor de serveerders.

Als het lang duurt dan gaat er iets goed mis achter de schermen en de serveerders vangen al de klappen op. Soms kan een serveerder slecht zijn maar het gebeurt ook vaak dat er simpelweg te weinig serveerders zijn.

Het koppel Steven en Makenzie Schultz kregen met een soortgelijke situatie te maken. Makenzie en Steven Schultz vierden hun huwelijk met een heerlijk diner in hun woonplaats Cedar Rapids in de Amerikaanse staat Iowa. Maar het feestelijke etentje verliep niet helemaal zoals zij hadden gehoopt.

Makenzie en Steven hedden elkaar 10 jaar geleden ontmoet, toen ze allebei in de bediening van een restaurant werkten. Ze weten allebei dat de bediening in de horeca vermoeiend werk is, en toen ze zagen hoe druk de serveerder het had in het restaurant, besloten ze om hem te belonen voor zijn hard werken.

Lees ook  Jongedame uit Lier kreeg huidziekte over haar hele lichaam en laat dat zien:

Lees het Facebook-bericht van Makenzie hieronder, dan zal je meteen begrijpen waarom dit bericht al door 1,5 miljoen mensen gedeeld is!

“OK, EERLIJK IS EERLIJK: DE BEDIENING WAS ECHT HEEL SLECHT VANAVOND. HET DUURDE 20 MINUTEN OM WATER TE KRIJGEN, 40 MINUTEN VOOR HET VOORGERECHT EN MEER DAN EEN UUR VOORDAT WE HET HOOFDGERECHT KREGEN. DE MENSEN OM ONS HEEN MAAKTEN GRAPJES OVER HET RESTAURANT, EN HOE SLECHT DE SERVICE WAS.”

“JA, HET WAS GOED MIS. MAAR HET WAS HEEL DUIDELIJK DAT ER TE WEINIG PERSONEEL WAS, ONZE OBER WAS PRIMA. HIJ LIEP ROND ALS EEN GEK EN HIJ KEEK NOOIT GEÏRRITEERD OP ALS ÉÉN VAN DE TAFELS HEM RIEP OF HEM BELACHELIJK MAAKTE. OP EEN GEGEVEN MOMENT TELDEN WIJ DAT HIJ 12 TAFELS EN DE BAR MOEST BEDIENEN. DAT IS TEVEEL VOOR ÉÉN PERSOON!”

Lees ook  Joey Hoffmann levenloos gevonden in Turkije

“TERWIJL IK DAAR ZAT EN KEEK HOE HIJ ZICH VERONTSCHULDIGDE TEGENOVER DE KLANTEN DIE TE LANG MOESTEN WACHTEN, ZEI IK TEGEN STEVEN: “WAUW, HET IS GEWOON TE DRUK MAAR HIJ DOET ZO ZIJN BEST…”

“IK HEB DIT SOORT WERK OOIT NOOIT LEUK GEVONDEN IK DEED HET VOOR DE FOOI!”

Steven en ik besloten dat we de avond van deze jongeman goed gingen maken, omdat hij waarschijnlijk bijna geen fooi zou krijgen vanwege de langzame bediening .”Toen we weggingen, schreef het echtpaar op de bon: “We hebben ook in jouw schoenen gestaan. We betalen je alvast vooruit:)” en ze gaven hem $ 100 (€ 90) fooi.

“Ik heb dit niet gepubliceerd om een schouderklopje te krijgen. Ik zie dit als een vriendelijke waarschuwing om eerst naar het hele plaatje te kijken voordat je een oordeel velt over één persoon.”En verplaats je altijd in de ander. Deel dit artikel met je vrienden als je het met dit echtpaar eens bent.

Jongen van 7-jaar vraagt artsen om hem te laten sterven je zal nooit geloven waarom

Als de helpers bij de dierentuin aankomen slaat ze een vreselijke lucht in het gezicht. Als ze zien wat hier gebeurt is moeten ze huilen.