in

Ze vonden hem in de steek gelaten in een vuilniszak. Maar toen ze zagen wat hij aan zijn staart had hoopten ze dat het maar een nachtmerrie zou zijn

We weten niet wie er voor de wrede handeling waarvan we hier vertellen verantwoordelijk zijn, maar we weten wel iets over ze: ze hebben totaal geen hart. Want als ze dat wel zouden hebben zou het nooit in hun hoofden zijn opgekomen hun ernstig zieke hond in een vuilniszak te stoppen en bij een asiel achter te laten opdat anderen zich over hem zouden ontfermen.

Kelly Smíšek, de oprichtster van het dierenasiel Frosted Faces Foundation, hoorde van het trieste relaas van Blackie (de naam die ze aan het beestje gaven) en besloot hem niet in die opvang te laten; ze nam hem mee en gaf hem alle zorg die hij nodig had. Ze wilde niet dat de pijn van het hondje nog langer zou duren.

Lees ook  Hij hoort een geluid en ziet 4 honden – wat ze bewaken bevriest m´n hart

Toen de dierenarts van het asiel Blackie onderzocht merkte deze op dat tijdens de 10 jaar in het leven van het dier zijn baasjes niet echt goed voor hem hadden gezorgd. Hij had littekens over zijn hele lichaam, een zwak oog, tanden deels onverzorgd en… een enorme tumor, geïnfecteerd en zeer pijnlijk op zijn staart. Het was duidelijk dat het dier lang verwaarloosd was.

Maar het geluk van Blackie veranderde volkomen op het moment dat hij zijn pootjes in het asiel zette. Ze brachten hem eraan, knipten zijn nagels en wasten zijn tanden.

Ze gaven hem te eten en te drinken zoveel hij wilde en kon rusten en slapen op een comfortabel bed.

Lees ook  Een hond en een cheeta ontmoetten elkaar als baby’s. Kijk waar ze nu zijn!

Bovendien opereerden ze hem om de tumor te verwijderen op zijn staart en om te vermijden dat meer kankercellen opnieuw zouden verschijnen, besloten ze de hele staart te amputeren. De kanker waaraan Blackie leed had hem zijn leven kunnen kosten, maar ze waren er op tijd bij, het was nog niet uitgezaaid. Het kleintje had geluk!

Toen Blackie was bijgekomen van zijn operatie en zijn verwondingen was hij klaar om naar een familie te gaan die altijd van hem zou houden. Want alhoewel hij al op leeftijd is, denken de dierenartsen dat hij zeker nog wel 4 of 5 jaar mee kan gaan. We hopen dat je er van geniet Blackie!

Deel dit ongelooflijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Waarom je altijd azijn in je afwasmachine moet doen – deze oplossing kan iedereen helpen

Zelfs artsen staan verbaasd bij deze remedie.